UTA are încă două absențe importante în linia mediană pentru meciul cu Pandurii

Marius ANGHEL 08 Apr. 2019, 17:29 Campionat
UTA are încă două absențe importante în linia mediană pentru meciul cu Pandurii

Punctele de la Balotești au liniștit apele pentru „Bătrâna Doamnă”, care s-a îndepărtat – probabil, decisiv – de zona cu probleme a eșalonului secund la fotbal. Dar, o a treia victorie consecutivă ar da și mai multă încredere unei echipe aflate în construcție pentru la anul și care mai are de jucat în acest sezon cu trei dintre pretendentele la promovare: Chindia, U. Cluj și Petrolul, plus derby-ul Vestului cu Poli.

Miercuri, în „intermediară”, ajunge pe „Motorul” Pandurii Târgu Jiu, echipă ce se luptă din greu pentru supraviețuirea în Liga a 2-a. Gorjenii vin după 1-1 intern cu codașa ACS Poli și de obicei evoluează mai bine în deplasare decât acasă. Iar UTA nu îi așteaptă tocmai în cea mai bună formulă de joc.

Antrenorilor arădeni le lipsesc deja de ceva timp Coulibaly și Stahl, dar miercuri mai au două absențe importante la mijlocul terenului. Ionuț Neagu a încasat cel de-al patrulea cartonaș galben la Balotești și e suspendat, iar David Miculescu e plecat la lotul național Under 18 până joi. „Tricolorii” pregătiți de Laurențiu Roșu au o dublă amicală cu Slovacia, marți și joi, la Bratislava.

Probabil, cuplul de mijlocași centrali cu Pandurii va fi format din Melinte și Hrezdac, iar în fața lor ar putea evolua Matei.

După revenirea acasă, de la Balotești, utiștii au efectuat două antrenamente. Înainte de cel de ieri, au stat puțin de vorbă cu Ionuț Popa, care – însă – nu a revenit la echipă cu normă întreagă, iar șansele să stea pe bancă cu Pandurii sunt aproape nule.

UTA – Pandurii se joacă miercuri, de la ora 17:00, pe stadionul Motorul din Arad, în cadrul etapei a 29-a a Ligii 2. Înaintea meciului, UTA e pe locul 8, cu 41 de puncte, iar Pandurii e pe 11, cu 33 de puncte.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Apr. 2019, 17:29 Campionat
Pe aceeași temă