Primul amical al Slatinei din această iarnă, anulat. Testul cu Corona Brașov a picat, iar oltenii debutează în acest an abia pe 1 februarie, cu ”FC U” Craiova

Răzvan STÎNGĂ 26 Jan. 2021, 16:19 Liga 2

CSM Slatina va încheia cantonamentul de la Cheile Grădiștei fără să joace vreun meci amical. Stagiul de pregătire a debutat pe 18 ianuarie și se termină miercuri, 27 ianuarie. În ultima zi a cantonamentului, oltenii aveau programat un test cu Corona Brașov (locul 1 în Seria 5 din Liga 3), dar acesta nu va mai avea loc.

CSM Slatina va avea primul amical abia pe 1 februarie, cu ”FC U” Craiova 

Conform informațiilor furnizate de clubul oltean, amicalul nu se va mai disputa din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Confruntarea nu se poate desfășura, astfel că echipa lui Dinu Todoran se va întoarce la Slatina după o ședință de pregătire programată în ziua respectivă.

Primul meci pentru CSM Slatina în această iarnă va avea loc împotriva liderului din Liga 2. Pe 1 februarie, de la ora 14.00, va evolua contra U Craiova 1948 SA, la Slatina.

Din cauza vremii nefavorabile, echipa noastră nu va mai susţine amicalul programat în cantonament. Jucătorii noştri vor susţine miercuri dimineaţă ultima şedinţă de pregătire, după care vor pleca spre casă. Primul amical din această perioadă va avea loc pe 1 februarie, la Slatina, în compania celor de la U Craiova 1948, de la ora 14.00”, se arată în comunicatul de pe Facebook, emis de CSM Slatina – Fotbal.

Însă, potrivit Gazeta Nouă, CSM Slatina va mai disputa și alte amicale până la reluarea campionatului Ligii 2. Dinu Todoran a mai programat încă patru pe lângă cel cu ”FC U” Craiova, cu două echipe din Liga 2, Viitorul Pandurii și Pandurii Târgu Jiu, și două din Liga 3, Unirea Bascov și ACSO Filiași.

CSM Slatina, pe 16 în Liga 2

CSM Slatina se află pe locul 16 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte. În cele 14 meciuri desfășurate în 15 etape, echipa olteană a înregistrat cinci victorii, o remiză și opt înfrângeri.

În partea a doua a sezonului regular, care începe pe 20 februarie, CSM Slatina mai are de disputat meciuri cu: CS Mioveni (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Farul (acasă), CSM Reșița (deplasare), Ripensia (acasă) și FK Csikszereda (deplasare). Oltenii sunt în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Dinu Todoran are încredere că poate să îndeplinească obiectivul.

 Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinu-todoran-multumit-de-cum-decurge-cantonamentul-echipei-csm-slatina-am-un-grup-receptiv-ne-pregatim-bine-video-19166006

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-inceput-cantonamentul-de-la-cheile-gradistei-lotul-pe-care-il-are-la-dispozitie-dinu-todoran-19165401

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Jan. 2021, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă