CSM Slatina a ajuns la Cheile Grădiștei, acolo unde se pregătește pentru următoarele zece zile. Jucătorii pe care îi are la dispoziție Dinu Todoran

Marius ANGHEL 18 Jan. 2021, 19:45 Liga 2

CSM Slatina a început din această dimineață, din 18 ianuarie 2021, cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Dinu Todoran are în lot 27 de jucători, toți care au fost la echipă și în prima parte a sezonului de Liga 2. Oltenii nu au, până în acest moment, nicio achiziție.

Trupa din Slatina a fost a doua echipă din Liga 2 care s-a reunit în 2021, din 5 ianuarie, atunci când și-a reluat antrenamentele și ASU Politehnica Timișoara. După aproape două săptămâni de pregătire pe plan local, trupa preluată din acest început de an de Dinu Todoran a plecat în cantonament în județul Brașov, la Cheile Grădiștei, pentru zece zile. Acolo, oltenii au un lot format din 27 de jucători.

CSM Slatina, cantonament de zece zile la Cheile Grădiștei

În cantonamentul montan, jucătorii de la CSM Slatina vor avea parte de un program cu două antrenamente pe zi. Primul va avea caracter tehnico-tactic, în timp ce şedinţa tehnică programată după-amiaza va fi bazată pe acumulări, scrie Gazeta nouă.

Chiar înainte de revenirea acasă, la data de 27 ianuarie, în aceeași zi, CSM Slatina va susține și primul meci amical din acest an, urmând a întâlni la Brașov echipa de Liga 3 Corona Brașov, liderul Seriei a 5-a.

Oltenii mai au stabilite teste cu Unirea Bascov (3 februarie), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (6 februarie), Pandurii Târgu Jiu (10 februarie) și ACSO Filiași (13 februarie).

Lotul pe care CSM Slatina îl are în cantonament:

portari: Nicușor Grecu, Cătălin Preduţ, Simion Velcu;
fundași: Toma Bodri, George Cotigă, Rareş Deta, Alin Demici, Marian Manea, Vlad Motroc, Cristian Preda;
mijlocași: Cătălin Doman, Beniamin Enache, Vasile Gheorghe, Marius Grigore, Vasile Gheorghe, Andrei Iana, Radu Necşulescu, David Oprescu, Ovidiu Popescu, Alin Pisăru, Daniel Rogoveanu, Constantin Radu, Dorin Toma;
atacanți: Grigore Ceapă, Abel Stan, Ianis Stoica, Marian Vlada.

Foto: CSM Slatina

Marius ANGHEL 18 Jan. 2021, 19:45 Liga 2
Pe aceeași temă