Primele disponibilizări la FC Brașov: Vlad Motroc, Gheorghe Anton și Bruno Vasiu. Al patrulea jucător exclus din lot se lasă greu privind rezilierea

Adi MARICA 03 Dec. 2021, 18:16 Liga 2
Primele disponibilizări la FC Brașov: Vlad Motroc, Gheorghe Anton și Bruno Vasiu. Al patrulea jucător exclus din lot se lasă greu privind rezilierea

FC Brașov a început curățenia de iarnă! Chiar înaintea meciului cu Unirea Constanța, ultimul oficial din 2021, șefii clubului au ajuns la un acord de reziliere a contractelor fundașilor Vlad Motroc și Bruno Vasiu, dar și al mijlocașului Gheorghe Anton.

În schimb, atacantul Marian Codrea nu renunță ușor și continuă negocierile cu președintele Ioan Mărginean pentru o despărțire amiabilă.

Trei dintre cei patru jucători excluși din lot au acceptat despărțirea de FC Brașov

Motroc, Vasiu, Anton și Codrea au fost aduși la Brașov de către Ilie Stan, fostul antrenor al echipei. Cei patru fotbaliști s-au antrenat în ultimele trei săptămâni separat de lot, având un program de antrenamente cu antrenorii Romeo Surdu, Casian Maghici și Florin Drăghici.

Se pare că Motroc, Vasiu și Anton au acceptat rezilierea contractelor, urmând ca cei trei să primească și salariul pe luna decembrie.

Vlad Motroc, 45 de minute în campionat!

Fundașul central Vlad Motroc (22 de ani), fiul antrenorului Florin Motroc, a început sezonul ca titular în meciul cu Viitorul Pandurii, scor 2-2, când a fost schimbat la pauză cu Rareș Sburlea.

De altfel, acesta a fost singurul meci din campionat în care Motroc a fost folosit. Motroc a mai prins lotul abia în etapa a 4-a, când a fost rezervă neutilizată, astfel că a rămas doar cu 45 de minute jucate.

Bruno Vasiu, doar un meci în Cupa României

Fundașul central Bruno Vasiu (24 de ani) nu a jucat niciun minut în campionat!

Fostul jucător al celor de la CSM Reșița a fost adus la Brașov ca o mare speranță, dar nu a reușit să se impună. A jucat la Academia lui Gică Hagi și a fost căpitanul generației din care au mai făcut parte Cicâldău, Coman, Nedelcu sau Manea. O accidentare la genunchi i-a stopat ascensiunea fotbalistului în care ”Regele” a crezut foarte mult.

Vasiu fost rezervă neutilizată în primele trei etape. În etapa a 4-a a fost lăsat în afara lotului, după care a revenit, tot ca rezervă, în etapele 5, 6 și 8, fără să bifeze niciun minut! Singurul meci în care Bruno Vasiu a jucat pentru FC Brașov a fost în turul 2 al Cupei României, 7-2 cu FC Avrig, când fundașul arădean a fost integralist.

Gheorge Anton, titular în startul sezonului

Mijlocașul Gheorghe Anton (28 de ani) a început campionatul ca titular la FC Brașov și era considerat jucător de bază de antrenorul Ilie Stan.

A fost integralist în primele două etape, cu Viitorul Pandurii și Brăila, apoi în runda a treia a jucat 60 de minute cu Unirea Slobozia, fiind înlocuit cu Vlad Boția. În runda a 4-a a fost rezervă neutilizată, iar în etapa a 5-a a jucat două minute pe final, cu Unirea Dej. Anton a mai prins lotul în etapele 6 și 7, însă fără să bifeze niciun minut.

Anton era unul dintre jucătorii cu care Ilie Stan a venit de la Buzău.

În ceea ce-l privește pe Marian Codrea (22 de ani), atacantul adus de la Crișul Chișineu Criș a evoluat în 7 meciuri, în cinci ca titular, în care a fost schimbat de patru ori, și nu a înscris niciun gol.

  • FC Brașov are opt înfrângeri consecutive în campionat și ocupă locul 16 în Liga 2 după 15 etape, cu 9 puncte, iar în ultimul meci din 2021 joacă acasă, pe Tineretului, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Unirea Constanța (locul 17, 8 puncte).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daca-nici-acum-atunci-cand-fc-brasov-are-meci-de-totul-sau-nimic-cu-pustii-de-la-unirea-constanta-calin-moldovan-estetic-neestetic-trebuie-sa-obtinem-victoria-leo-strizu-19212863

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andreas-chiritoiu-a-pus-gand-rau-brasovului-dupa-prima-sa-reusita-la-unirea-constanta-dorintele-atacantului-brasovean-inaintea-meciului-de-pe-tineretului-imi-doresc-sa-inscriu-si-sa-castig-19212690

https://liga2.prosport.ro/seria-1/repetitie-pentru-play-off-trei-meciuri-de-foc-in-liga-2-in-ultima-etapa-din-2021-se-intalnesc-clasatele-pe-locurile-1-si-3-4-si-2-si-6-si-5-programul-rundei-si-partidele-televizate-19212462

Adi MARICA 03 Dec. 2021, 18:16 Liga 2
Pe aceeași temă