Primele achiziții ale Unirii Slobozia pentru noul sezon de Liga 2, doi jucători de la Petrolul | EXCLUSIV

Adi MARICA 15 Jun. 2022, 22:47 Liga 2
Primele achiziții ale Unirii Slobozia pentru noul sezon de Liga 2, doi jucători de la Petrolul | EXCLUSIV

Petrolul s-a despărțit de o serie de fotbaliști după ce a reușit promovarea în Liga 1, iar față de doi dintre ei a anunțat că nu renunță de tot, ci îi cedează sub formă de împrumut în alte părți, unde să aibă posibilitatea să joace în mod constant. Este vorba despre mijlocașii Alexandru Saim Tudor și Vlad Prejmerean.

Din informațiile Liga2.ro, Prejmerean merge la Unirea Slobozia, acolo unde ajunge și un alt jucător al echipei ploieștene, Alin Boțogan.

Aceste două mutări devin, astfel, primele achiziții ale echipei ialomițene pentru noul sezon de Liga 2, cât și primele efectuate sub comanda noului ei antrenor, Costel Enache.

Vlad Prejmeren, împrumutat de Petrolul la Unirea Slobozia

Mijlocașul central Vlad Prejmeren (24 de ani) a fost împrumutat de Petrolul la Unirea Slobozia. Brașoveanul nu s-a putut bucura pe deplin de promovarea în Liga 1, fiindcă va continua tot în Liga 2, la echipa surpriză a play-off-ului sezonului recent încheiat.

Prejmerean a avut ceva de tras pentru a reveni la o formă fizică bună, după o perioadă lungă în care s-a judecat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu pentru a fi declarat liber de contract, iar la Petrolul nu a putut să se impună în primul ”11”. A prins doar două jocuri (149 minute) în Liga 2 în tricoul ”găzarilor” cu care a semnat la finalul lunii octombrie 2021, cu FC Buzău (0-0) și Unirea Slobozia (0-0).

Deși FC Brașov era o variantă agreată de fotbalist, acesta nu a fost căutat de conducătorii clubului din orașul natal, astfel că va juca la Slobozia, unde Petrolul a decis să-l împrumute pentru un sezon, cu o clauză de a-l rechema înapoi în iarnă.

”Am jucat puțin la Petrolul, dar eu sper să revin rapid la Ploiești, să joc în Liga 1. Sper să joc cât mai bine la Slobozia și să revin la Petrolul. FC Brașov? Nu m-a cautat nimeni!”, a spus, pentru Liga2.ro, Prejmeren, fotbalist format de FC Brașov cu antrenorii Vasile Mureșan și Lucia Ghioc. La seniori, a jucat la AFC Hărman (Liga 3), Luceafarul Oradea (Liga 2), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2), iar în toamna trecută a semnat cu Petrolul un contract valabil până în vara anului 2024.

Alin Boțogan urmează același traseu

Tot la Unirea Slobozia îl direcționează Petrolul și pe Alin Boțogan. Tânărul mijlocaș ploieștean de 18 ani avea șanse mici să joace în Liga 1 în noul sezon, astfel că s-a considerat că pentru el ar fi mai bine să continue tot în Liga 2.

Boțogan a fost utilizat de Petrolul în sezonul recent încheiat al eșalonului secund în 8 meciuri, trei ca titular, totalizând 344 de minute pe teren. În total, în Liga 2 are 10 meciuri disputate în precedentele două campionate.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-continua-in-liga-2-si-va-fi-adversarul-politehnicii-iasi-in-noul-sezon-clubul-cu-care-a-semnat-19234942

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gicu-grozav-a-semnat-cu-petrolul-va-fi-prezentat-alaturi-de-celelalte-achizitii-facute-de-campioana-ligii-2-dupa-promovare-19235030

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-transferuri-pentru-poli-iasi-un-stoper-de-la-petrolul-si-un-mijlocas-ofensiv-din-prima-liga-a-bulgariei-s-au-inteles-cu-sfaiter-19234968

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-atrage-atentia-echipelor-din-liga-1-dupa-adrian-mihalcea-cluburile-au-pus-ochii-si-pe-doi-jucatori-19234341

Adi MARICA 15 Jun. 2022, 22:47 Liga 2
Pe aceeași temă