Primarul Mioveniului are încredere că echipa orașului poate juca din nou în play-off. Mesajul către Alexandru Pelici și jucători: ”Dacă vor, pot! Sigur vor face o figură frumoasă!”

Silviu MIHAI 28 Jan. 2021, 10:15 Liga 2
Primarul Mioveniului are încredere că echipa orașului poate juca din nou în play-off. Mesajul către Alexandru Pelici și jucători: ”Dacă vor, pot! Sigur vor face o figură frumoasă!”

Ca şi în vara anului trecut, când a mers în play-off-ul de promovare al Ligii 2 și avea să rateze accederea în Liga 1 în urma barajului cu Chindia Târgoviște, CS Mioveni se află şi acum în faţa a cinci meciuri capitale rămase din sezonul regular, la finalul cărora află dacă realizează sau nu primul obiectiv.

Cele cinci partide sunt ultimele ale turului de campionat organizat într-un mod diferit față cele normale, din cauza pandemiei COVID-19, iar după ele se va trage linie şi primele şase clasate vor juca ulterior pentru promovare. De această dată nu va mai fi un play-off doar cu cinci etape, ci se va juca tur și retur, adică înză zece runde.

CS Mioveni e la două puncte de play-off, dar ar putea rămâne la trei puncte în spate

În momentul de faţă, după 15 etape, CS Mioveni este pe locul 11 cu 21 de puncte, la două puncte distanţă de ultimul loc care duce în play-off, însă, cel mai probabil, după ce se judeca cazul ”U” Cluj – Farul, şi ”marinarii” vor avea câştig de cauză, trupa din Argeș antrenată de Alexandru Pelic va coborî pe poziția a 12-a şi va fi la trei puncte de locul 6.

Situaţia nu este însă una dramatică, pentru că trei dintre cele cinci partide pe care CS Mioveni le mai are de jucat în sezonul regular sunt cu nou-promovate. Argeșenii mai au meciuri cu CSM Slatina (deplasare), Fotbal Comuna Recea (acasă), U Craiova 1948 SA (d), Petrolul Ploiești (d) și Aerostar Bacău (a), în etapa a 19-a, adică înainte de jocul cu Petrolul, urmând să stea.

Primarul Ion Georgescu crede în calificarea în play-off: ”Nu e ceva imposibil! Cred în experienţa lor şi în motivaţia lor”

De altfel, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, șeful instituției publice care finanțează clubul galben-verde, are încredere în jucători şi în antrenorul Alexandru Pelici că vor ajunge din nou în play-off.

”Cu toate că m-au supărat în ultimele două etape de acasă din 2020 (n.r. – când echipa a pierdut, 0-1 la Dunărea Călărași și 1-2 acasă cu Viitorul Pandurii), atât conducătorii, cât şi jucătorii cred în capacitatea lor, a fotbaliştilor şi în iscusinţa antrenorului Pelici, că pot intra în play-off. Dacă e voinţă şi sunt uniţi, pot realiza acest lucru. Încă îi mai aştept să realizeze acest lucru şi cred în ei. Nu e ceva imposibil! Cred în experienţa lor şi în motivaţia lor. Pun sincopele din ultimele două etape de acasă pe seama neglijenţei. Mai sunt șase etape, noi mai avem cinci meciuri, două acasă şi trei în deplasare şi dacă vor, pot! Cred în ei! Sigur vor face o figură frumoasă!”, a spus Ion Georgescu, citat de Curierul zilei.

În primul meci oficial din 2021, CS Mioveni joacă în jurul datei de 20 februarie, în deplasare la CSM Slatina, echipă clasată pe locul 16, cu 16 puncte.

CS Mioveni se află în această perioadă într-un cantonament la Poiana Brașov.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-continua-pregatirea-la-poiana-brasov-si-brasov-echipa-si-a-definitivat-programul-amicalelor-19166454

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-omul-de-gol-adus-la-mioveni-in-aceasta-iarna-are-incredere-in-calificarea-in-play-off-ul-ligii-2-atacantul-a-venit-cu-planuri-indraznete-daca-mergem-acolo-putem-vorbi-de-s-19166701

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-si-guiherme-garutti-cred-in-sansele-mioveniului-de-a-prinde-play-off-ul-si-de-a-lupta-pentru-promovare-trebuie-sa-lucram-sa-fim-si-mai-buni-19165837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/la-cs-mioveni-se-vorbeste-in-continuare-de-play-off-desi-e-doar-pe-10-cu-cinci-etape-inainte-de-linia-de-finish-sergiu-negrut-a-identificat-problema-din-prima-parte-a-campionatului-19164051

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumitru-olteanu-pune-presiune-la-cs-mioveni-sunt-increzator-ca-vom-accede-in-primele-sase-presedintele-vorbeste-despre-cati-jucatori-vor-pleca-si-vor-veni-si-despre-pregatirea-de-i-19163997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iustin-popescu-da-sanse-foarte-mari-la-promovare-echipei-cs-mioveni-vestea-care-l-a-umplut-de-emotie-si-cea-mai-apriga-dorinta-care-i-s-a-indepli-19163619

Silviu MIHAI 28 Jan. 2021, 10:15 Liga 2
Pe aceeași temă