Presiune maximă pe Chindia înaintea jocului cu Juventus. Croitoru: „N-are nicio importanță dacă postul meu e în pericol. Să câștigăm și vedem apoi ce o să fie”

Marius ANGHEL 03 Nov. 2016, 13:47 Liga 2
Presiune maximă pe Chindia înaintea jocului cu Juventus.** Croitoru:

După o serie bună de rezultate în startul campionatului și câteva etape petrecute pe prima poziție, jucătorii de la Chindia sau poate persoanele din spatele clubului târgoviștean s-au speriat de posibilitatea promovării și de extuziasmul suporterilor și au început încet-încet să devină o echipă de pluton. La capătul a 14 etape desfășurate deja din acest sezon, formația de sub Turn a ajuns pe locul 7 în clasament, cu 24 de puncte, la patru puncte sub CS Mioveni, ocupanta locului trei și la 10, respectiv 7 puncte de primele două clasate, Juventus și FC Brașov.

Echipa dâmbovițeană a alternat în ultimele etape victoriile cu înfrângerile, nu a avut replică în Cupa României, în fața „lanternei roșii” ACS Poli, iar în deplasare a pierdut de patru ori în ultimele cinci jocuri. Și invincibilitatea de pe teren propriu a dispărut după jocul cu CS Mioveni. La Târgoviște apele au început să se tulbure, se zvonește despre demiterea antrenorului și președintelui, iar meciul cu Juventus, din etapa care urmează, poate fi hotărâtor. Va fi un adevărat test pentru Chindia, care ar putea să își îndrepte greșelile din ultimul timp sau ar putea să se îndepărteze și mai mult de primele clasate. Avantajul formației dâmbovițene este că jocul e programat pe „Eugen Popescu, acolo unde Cherchez și compania au cedat o singură dată în acest sezon.

Antrenorul Nicolae Croitoru are încredere în jucătorii săi înaintea meciului cu Juventus și transmite că echipa nu este încă ieșită din lupta pentru promovare. „Avem nevoie de victorie cu Juventus. Jucăm poate cu cel mai bun adversar din campionat, cu o singură înfrângere, liderul detașat al seriei. Campionatul este unul lung, se pot întâmpla multe. Și alte echipe pot trece prin perioada prin care trecem noi, așa că mai e mult timp, încă nu s-au făcut calculele pentru promovare. N-are nicio importanță dacă postul meu e în pericol, important e că trebuie să câștigăm și o să vedem apoi ce o să fie”, a prefațat, citat de jurnaldedambovita.ro, Croitoru întâlnirea cu Juventus.

Juventus are până acum, în 14 etape, o singură înfrângere și un egal. Cei doi pași greșiți ai echipei antrenate de Daniel Oprița au fost făcuți tocmai în deplasare, 0-1 la Brașov și 0-0 la Sfântu Gheorghe, rezultate care îi dau speranțe Chindiei că pot învinge liderul.

Meciul dintre Chindia și Juventus, ce contează pentru etapa a 15-a a Ligii 2, se desfășoară sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:30, pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște.

Foto: Szigyarto Szabolcs (Crow Security)

Marius ANGHEL 03 Nov. 2016, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă