„U” Cluj și-a stabilit patru meciuri amicale în stagiul din Cipru. Primul adversar este vicecampioana Letoniei

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 10:55 Pregătiri, amicale

„U” Cluj a trebuit să ajungă în cantonamentul din Cipru pentru a cunoaște numele adversarilor din meciurile amicale pe care avea de gând să le dispute în acest stagiu de pregătire, lucru inacceptabil pentru un club care se vrea profesionist și care pretinde că își respectă suporterii. În a doua zi petrecută pe „Insula Afroditei”, clujenii au anunțat echipele oponente din cele patru jocuri test.

Aflați de luni în Cipru, jucătorii Universității Cluj vor desfășura astăzi, miercuri, primul joc amical din acest stagiu de pregătire, după ce, până la plecarea în acest cantonament, desfășuraseră alte trei teste: 1-5 cu Debrecen, în Ungaria, 2-7 cu Sticla Arieșul Turda, în care au fost folosiți mulți juniori, și 5-0 cu Avântul Reghin. De la ora 15:00, jucătorii aflați la dispoziția lui Adrian Falub o vor întâlni pe Rigas FS, a doua clasată în prima ligă din Letonia în sezonul trecut.

Stagiu din stațiunea cipriotă Ayia Napa, acolo unde în acest zile se află și FK Csikszereda, va continua până pe 7 februarie, iar, până atunci, „U” Cluj are de disputat patru meciuri amicale, după următorul program:

„U” Cluj – Rigas FS (locul 2 în prima ligă din Letonia, sezonul trecut, miercuri, 29 ianuarie, ora 15:00)
„U” Cluj – Ararat-Armenia (locul 2 în prima ligă din Armenia, duminică, 2 februarie, ora 11:30)
„U” Cluj – Ermis Aradippou (locul 1, grupa B, liga secundă din Cipru, marți, 4 februarie, ora 15:00)
„U” Cluj – Liepaja (locul 6 în prima ligă din Letonia, sezonul trecut, joi, 6 februarie, ora 15:00)

Foto: FC Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 10:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă