SSC Farul, victorioasă la ultima încercare în Antalya. Constănțenii au câștigat în fața echipei echipe din Belarus

Marius ANGHEL 13 Feb. 2019, 14:35 Pregătiri, amicale
SSC Farul, victorioasă la ultima încercare în Antalya.** Constănțenii au câștigat în fața echipei echipe din Belarus

Ultimul amical pe care l-a avut programat în cantonamentul din Antalya i-a adus echipei SSC Farul primul succes. După trei înfrângeri consecutive și un egal, jucătorii lui Petre Grigoraș au câștigat astăzi de dimineață, cu 2-1, testul cu Rukh Brest. Deși, inițial, anunțaseră că vor juca împotriva ucraineninor de la Dnipro Dnipropetrovsk, ultimul adversar a fost liderul ligii a treia din Belarus.

SSC Farul a trecut de Rukh Brest după un joc în care și-a dominat autoritar, în multe momente, adversarul. Nicolae Moise a marcat în prima repriză, la pauză scorul a fost egal, 1-1, iar în partea a doua a întâlnirii a Adrian Juncu a înscris golul decisiv.

Petre Grigoraș a ales să înceapă amicalul în următoarea formulă: Mih. Popa – Iani, Antoche, Ispas, Doumbia – Neciu, Rosado, Celestino, Diogo – Nic. Moise, Miranda.
Dupa pauză au mai intrat: R. Avram – Arif, Zamfir, Sabageanu, Șt. Pacionel, G. Păun, Doman, Jallow, Mih. Șandru, M. Fotescu, Juncu.

Constănțenii vor continua antrenamentele pe terenurile complexului sportiv din statiunea Lara până pe 15 februarie, când este programată revenirea în țară.

În Antalya, SSC Farul a obținut următoarele rezultate: 1-3 cu bosniacii de la FK Velez Mostar, 0-2 cu rușii de la Kazanka Moscova, 2-3 cu echipa Under21 a clubului rus CSKA Moscova și 1-1 cu ucrainenii de la Kolos Kovalivka.

Foto: fb FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 13 Feb. 2019, 14:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă