SSC Farul a pierdut primul amical din Antalya. Al treilea jucător anunțat ca achiziționat și cele două noutăți apărute în cantonament

Plecată de vineri în cantonament în Turcia, în stațiunea Lara, din provincia Antalya, SSC Farul a desfășurat duminică primul amical din acest stagiu de pregătire. Echipa lui Petre Grigoraș a cedat cu 1-3 testul cu FK Velez Mostar, prima clasată în Liga a 2-a din Bosnia și Herțegovina.

La capătul unui joc echilibrat, potrivit paginii de facebook a echipei constănțene, SSC Farul a pierdut cu 1-3 jocul cu FK Velez Mostar, unicul gol al constănțenilor fiind reușit de Georgian Păun. Bosniacii au avut 3-0, după ce au înscris în minutele 11, 25 și 30.

Petre Grigoraș a început meciul în următoarea formulă de echipă: R. Avram – Antoche, Ispas, Mih. Șandru, Juncu, Neciu, Iani, Pacionel, G. Păun, M. Keita, Zamfir. Au mai jucat: Mih. Popa, Doman, Arif, T. Moldovan.

Față de jucătorii anunțați în lot, noutățile din acest joc sunt Keita și Doman.

În Antalya, SSC Farul are „cartierul general” la hotelul Kervansaray din stațiunea Lara, acolo unde susține câte două antrenamente pe zi, combinând exercițiile din sala de forță cu cele tehnico-tactice de pe terenul bazei sportive al locației unde este cazată echipa.

SSC Farul va susține marți următorul amical, împotriva celor de la FC Vorskla Poltava (Ucraina).

Pacionel, al treilea transfer

Altfel, după portarul Raul Avram (25 de ani, ex Dacia Unirea Brăila) și fundașul Denis Ispas (25 de ani, ex Dunărea Călărași), SSC Farul a anunțat și transferul lui Ștefan Pacionel, un mijlocaș de 19 ani care a fost împrumutat de la FCSB, acolo unde a evoluat la echipa secundă, din Liga 3.

Pe aceeași temă