Selymes nu mai țintește locurile 1-6 la Olimpia. Noul plan al antrenorului echipei sătmărene

Marius ANGHEL 01 Aug. 2017, 11:23 Pregătiri, amicale
Selymes nu mai țintește locurile 1-6 la Olimpia.** Noul plan al antrenorului echipei sătmărene

Patru zile au mai rămas până la primul meci oficial al Olimpiei Satu Mare în noul sezon și lucrurile sunt departe de a fi puse la punct la clubul prezidat de Attila Karda și unde antrenor a fost pus Tibor Selymes. Gruparea din Nord-Vestul țării a făcut o mulțime de schimbări în lot în această vară, astfel că obiectivul trasat la prezentarea noului staff, eveniment care a avut loc în urmă cu ceva mai bine de o lună, s-a schimbat.

Invitat luni seară în cadrul emisiunii Panoramic Sportiv de la Informația TV, televiziune locală din Satu Mare, antrenorul Olimpiei, Tibor Selymes, a vorbit despre scurta perioadă petrecută la noul său club și a comunicat că obiectivul de clasare între locurile 1-6 la final de campionat s-a schimbat.

„Avem mulți jucători noi în lot, mulți tineri, așa că, mai întâi, noi trebuie să construim o echipă, una competitivă. Abia apoi, în sezonul următor, ne putem fixa un obiectiv mai îndrăzneț”, a spus Selymes, care și-a schimbat discursul în decurs de mai puțin de o săptămână. După testul de miercurea trecută cu maghiarii de la Cigand SE (câștigat cu 1-0) antrenorul era ferm pe poziții în privința obiectivului, chiar dacă jucătorii îi creaseră o mulțime de nemulțumiri: „Și dacă rămân doar cu copiii, tot locurile 1-6 e. Trebuie să rămână acest obiectiv, să muncim pentru el. Trebuie să ajungem acolo!”

Potrivit declarațiilor lui Selymes de luni seară, antrenorul Olimpiei țintește mai degrabă un loc la mijlocul clasamentului, asta și pentru că finanțarea locală primită în acest moment este destul de mică pentru a spera la un obiectiv mai îndrăzneț.

Ziarul local Informația zilei scrie că din lotul de jucători pe care i-a avut în pregătiri în această vară, Selymes a renunțat la Tasic, Cris Mbondi, Demba Toure și Cristian Costin, acesta din urmă adus de la UTA. În plus, în următoarele zile se va lua o decizie în privința lui Tamas și a portarului Preda, iar în privința lui Florin Achim, legitimarea acestuia încă nu s-a făcut pentru că nu are toate actele necesare după ce ultima dată a evoluat în Israel.

Lotul Olimpiei din acest moment:

portari: Șuta, Dascălu, Fl. Munteanu;
jucători de câmp: Duruș, Fl. Mureșan, Cr. Munteanu, Hlinca, Brata, Bura, Ben Khalifa, Ayoub Saadoui, Vas. Pop, R. Rus, Villand, Chivari, D. Lukacs, Miholca, Cubaș, Cocian, Oliver Lusamba, L. Vincze, D. Vincze, Nemeș, Chitaș, Fl. Achim, Copaci.

Stafful tehnic:

antrenor principal: Tibor Selymes
antrenor secund: Daniel Florea
antrenor cu portarii: Mihai Ștețca
preparator fizic: Ioan Tămășan
medic: Laszlo Szilagyi
kinetoterapeut: Călin Drinco

În prima etapă a Ligii 2, Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă, 5 august, de la ora 11:00, la București, cu nou-promovata Metaloglobus.

Marius ANGHEL 01 Aug. 2017, 11:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă