Roșu a tras primele concluzii ale pregătirii de iarnă. „Jucătorii vor să demonstreze că pot fi cei mai buni”

Marius ANGHEL 26 Jan. 2017, 17:22 Pregătiri, amicale
Roșu a tras primele concluzii ale pregătirii de iarnă.**

La aproape două săptămâni de când UTA Bătrâna Doamnă și-a reluat pregătirile pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, antrenorul Laurențiu Roșu a făcut o primă analiză. Gruparea arădeană aflată pe locul 2 în eșalonul secund va susține sâmbătă un meci amical, de la ora 12:00, pe stadionul Șega, cu Gloria Lunca Teuz Cermei, iar duminică pleacă în Spania, pentru cantonamentul ce se va desfășura timp de două săptămâni la Oliva Nova.

„Terminăm perioada arădeană>> de pregătire. Chiar dacă vremea nu ne-a ajutat, ne-am adaptat, clubul ne-a pus la dispoziție tot ce a fost mai bun și am avut condiții bune refacere, sală, teren sintetic. Pe băieți îi văd foarte concentrați la ce au de făcut. Au fost antrenamente mai grele, unele s-au desfășurat la ore la care nu suntem obișnuiți, dimineață de la 9:00, pe o temperatură de -8 grade, dar mă bucur că sunt conștienți că acesta e profesia lor și că trebuie să se pregătească cât mai bine pentru ce ne așteaptă în campionat, vizavi de obiectivul personal și de cel colectiv. Și ei vor să demonstreze că pot fi cei mai buni și se antrenează la un nivel foarte ridicat. Sunt concentrați, chiar dacă sunt exerciții noi, sunt atenți și e îmbucurător”, a spus Roșu pentru site-ul oficial al clubului.

Până acum, UTA a bifat doar două transferuri în această iarnă, Dumitru Muntean și Mevlan Adili, despre care Laurențiu Roșu spune că s-au integrat excelent în grup. „Își confirmă calitățile. Aduc un plus, asta ne și dorim, să ne ajute cât mai mult pentru a putea câștiga meciurile și a rămâne în primele locuri”, a mai declarat antrenorul utist.

„Jucăm pe teren sintetic, jucătorii sunt obișnuiți. Apoi plecăm în Spania, de săptămâna viitoare trecem pe iarbă naturală și pe o clipă mult mai bună. Vom continua pe aceeași linie, sper ca băieții să răspundă la fel de bine”, a conchis Laurențiu Roșu.

Marius ANGHEL 26 Jan. 2017, 17:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă