Neniță a scăpat Chindia de înfrângere. Amicalul cu echipa lui Nicolae Dică s-a terminat egal după un gol înscris la ultima fază

Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 14:59 Pregătiri, amicale

Chindia Târgoviște a remizat, scor 1-1, în amicalul de sâmbătă disputat pe terenul sintetic de la Bradu împotriva echipei lui Nicolae Dică, SCM Pitești. Argeșenii au deschis scorul la începutul reprizei secunde, iar dâmbovițenii au egalat la ultima fază a testului.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a amicalului dintre SCM Pitești și Chindia i-a aparținut lui Marius Albu, care, după ce a primit o pasă de la Antonio Cruceru, a rămas singur cu Aioani, dar a tras pe lângă poartă. Ionuț Năstăsie l-a pus și el la încercare pe goalkeeperul dâmbovițenilor cu un șut de la 25 de metri, însă și oaspeții au avut ocazia să deschidă scorul dintr-o lovitură liberă de la 16 metri, însă Udeanu a respins din vinclu.

După pauză, SCM Pitești a punctat prin noua achiziție Ionuț Șerban, fost jucător și la Chindia, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Ispas l-a faultat în careu pe Năstăsie și argeșenii n-au iertat de la punctul cu var. Același Șerban a fost aproape să majoreze scorul, dar șutul său de la distanță a trecut milimetric peste transversală. Totuși, rezultatul final, 1-1, a fost stabilit la ultima fază a meciului, atunci când Neniță a profitat de o pasă primită de la Ispas, cel care și-a rescumpărat astfel greșeala de la penalty, și l-a lobat pe Burci.

„Am avut un adversar bun, o echipă de Liga a 2-a care se luptă pentru promovare în Liga 1. Sunt mulțumit de cum am jucat, băieții au evoluat foarte bine, dar păcat că s-a întâmplat acea fază din minutul 90 în care am fost egalați. Este bine că se întâmplă și aceste lucruri în meciurile amicale și trebuie să învățăm din greșeli. Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor, au făcut ceea ce am stabilit la antrenamente și este un lucru bun. Mai avem mult de muncă, pentru că suntem la începutul pregătirii, însă sunt sigur că echipa va arăta mult mai bine odată cu trecerea timpului. Vom mai avea un meci în această săptămână cu Viitorul Domnești, o echipă de Liga a III-a cu jucători foarte buni care sunt împreună de 7-8 ani, iar pe 20 februarie, vom juca cu Unirea Tărlungeni, echipă de Liga a 2-a, apoi cu Concordia Chiajna, iar ultimul joc va fi cu Juventus București, echipa de pe primul loc din seria a II-a a Ligii a 3-a. Lotul nostru este în mare parte făcut, iar în aceste zile, sperăm să semnăm și cu un portar”, a spus, citat de curier.ro, Nicolae Dică, care și-a dat acordul pentru legitimarea la SCM Pitești și a jucătorilor Daniel Șerbănică (fundaș, ex Atletic Bradu) și Alexandru Cioablă (atacant, ex Rapid București).

„Un test bun chiar dacă noi nu am marcat atât cât ne-am fi dorit. E bine și așa pentru că vedem și lipsurile pe care le avem. Atâta timp cât mai avem timp, vom încerca să le și remediem. În această săptămână vom mai disputa încă două meciuri amicale, miercuri la Balotești și sâmbătă la Chiajna II. Nu ne-am putut baza tot meciul pe Dani Popa care a suferit o lovitură la coastă. Sper să nu fie ceva grav. SCM Pitești este o echipă care mi-a plăcut foarte mult. Este agresivă, o echipă care dacă va reuși să joace așa și în timpul campionatului va avea șanse mari să promoveze. Merită să promoveze după ce a arătat în teren. Jocul echipei cu Nicolae Dică antrenor arată foarte bine. Au avut în teren 4 juniori titulari care s-au descurcat foarte bine”, a spus și Nicu Croitoru, antrenor Chindiei.

SCM Pitești: Udeanu – Stan­cu, Cotigă, Deaconescu, Șerbănică – Albu, Precup, I. Șerban, Grecu – Ant. Cruceru – Năstăsie. Pe parcurs au mai intrat: Burci, David, Șandru, Panait, Lupu, Ionescu, Roșoagă, Mihăescu și Iamandi
Antrenor: Nicolae Di­că

Chindia Târgoviște (repriza I): Aioani – Martac, Bg. Dinu, Vătavu, C. Dinu – Neguț, Voinea, Honciu, C. Stoica – L. Mihai, D. Popa (Cherchez)
Chindia (repriza a II-a): Meilă (Gârlea) – Pătru, Ispas, Bg. Matei, C. Dinu (Ioniță) – Parghel, Vasile, Anton, Grigore – Cherchez, Neguț (Neniță)
Antrenor: Nicu Croitoru

Următorul amical pe care Chindia îl are programat va avea loc miercuri, la Crevedia sau Buftea, cu CS Balotești.

Foto: FB SCM Pitești

Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 14:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă