Luceafărul își mai ține jucătorii câteva zile în vacanță! Dulca e convins că echipa va continua să joace în Bihor: „Nu avem de ce să ne plângem”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jan. 2018, 10:23 Actualizat: 08 Jan. 2018, 10:24 Pregătiri, amicale
Luceafărul își mai ține jucătorii câteva zile în vacanță!  Dulca e convins că echipa va continua să joace în Bihor: „Nu avem de ce să ne plângem”

Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea vor reveni din vacanță pe data de 15 ianuarie, lunea viitoare, când sunt programate reunirea lotului și primul antrenament din anul 2018.

Antrenorul Cristian Dulca este convins că echipa sa va juca tot în Bihor și în partea a doua a acestei ediții de campionat, infirmând astfel afirmațiile făcute de primarul din Motru cum că Luceafărul s-ar putea muta în această iarnă pe stadionul din orașul gorjean. „Echipa va veni în retur la Motru, așa a fost ultima discuție, dar nu se știe sigur. Condiția e să rezolve cu clubul Pandurii, să nu se suprapună meciurile. Trebuie să obțină un acord de la Federația Română de Fotbal, să programeze meciurile în așa fel încât să nu fie la aceeași oră”, spunea Gigel Jianu, primarul municipiului Motru, la finalul anului 2017.

„Nu avem o poziție oficială din partea clubului în această privință. Dacă se va ajunge să se pună această problemă, ea va fi comunicată din timp. Nu sunt altceva decât speculații și noi știm că vom juca în retur tot la Oradea. Avem condiții bune aici, așa că nu avem de ce să ne plângem”, a declarat, pentru Bihoreanul, antrenorul Cristian Dulca.

În ceea ce privește lotul de jucători, deocamdată nu a plecat nimeni. La capitolul veniri, Dulca a dorit să țină ascunse numele jucătorilor cu care se discută pentru întărirea lotului, dar a precizat că „avem nevoie de vreo cinci-șase jucători și vor veni în probe la început”. „Unii sunt cu experiență, alții mai tineri, dar o să-i vedeți la timpul potrivit, pentru că așa ne place nouă să facem, să nu ne hazardăm cu declarații, până nu suntem convinși că sunt ai noștri”, a spus tehnicianul.

După reunirea lotului, pe data de 15 ianuarie, echipa se va pregăti pe plan local, iar pe finalul lunii va pleca în cantonament, „în Cipru sau Antalya”, după spusele lui Dulca.

Campionatul Ligii a 2-a se va relua la sfârșitul lunii februarie. Până atunci, Luceafărul Oradea se află pe locul 14, cu 21 de puncte, cu unul mai mult decât ultimele două echipe clasate pe pozițiile retrogradabile.

Articol scris de Florin MIHALCA (Bihoreanul)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Jan. 2018, 10:23 Actualizat: 08 Jan. 2018, 10:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă