Laurențiu Roșu a condus primul antrenament ca antrenor principal la UTA. Cine face parte din staff-ul tehnic al fostului stelist

UTA Bătrâna Doamnă are, începând cu această săptămână, un nou antrenor principal, după ce luni a fost anunțată oficial despărțirea de Roland Nagy. Noul antrenor al echipei arădene, Laurențiu Roșu (40 ani), a semnat un contract pe durata acestui sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă un an în cazul în care se reușește promovare, iar astăzi de dimineață a condus primul antrenament.

După ce de dimineață, la ora 10:00, directorul general al UTA-ei, Codru Grădinariu, l-a prezentat jucătorilor pe Laurențiu Roșu, fostul stelist s-a apucat de treabă și a condus primul său antrenament din postura de antrenor principal. Staff-ul tehnic al lui Roșu la UTA este compus din Francisco Ignacio Martinez Cabrera, preparator fizic, Cristian Todea, antrenor secund, și Dan Țapoș, antrenor al portarilor.

În scurta sa carieră de antrenor de până acum, Laurențiu Roșu a fost „secundul” lui Juan Lopez Caro la FC Vaslui, Cosmin Contra la Petrolul Ploiești și Costel Gâlcă la Steaua București.

La sfârșitul antrenamentului, de la 13:00, este programată o conferință de presă la Arad în care Laurențiu Roșu va fi prezentat oficial la UTA Bătrâna Doamnă.

Foto: UTA Arad

Pe aceeași temă