Ghergu – președinte, Croitoru – antrenor. Noul staff al Chindiei nu are promovarea ca obiectiv

Ghergu - președinte, Croitoru - antrenor.** Noul staff al Chindiei nu are promovarea ca obiectiv

Chindia are, începând de luni, un nou președinte, în persoana fostului delegat Marcel Ghergu, și un nou antrenor principal, pe Nicu Croitoru, care a pregătit în ultimii 11 ani echipa din Titu.

Ghergu l-a înlocuit în funcție pe Mugur Porumbacu, șeful venit de la Otopeni fiind revocat de Adunarea Generală, după ce echipa a ratat promovarea în Liga a II-a. Antrenorii Silviu Dumitrescu și Sică Bârdeș și-au încheiat contractele pe 30 iunie, la primul s-a renunțat complet, iar Bâdeș va rămâne în continuare secund.

Asociații, atitudine de toată jena

Ghergu și Croitoru s-au prezentat singuri în fața jurnaliștilor, într-o conferință de presă organizată la stadion, într-un birou în care nu avuseseră loc niciodată întâlniri ale oficialilor cu presa. Vizibil jenați de situație, cei doi proaspăt instalați pe funcții la Chindia s-au bâlbâit teribil, nefiind capabili să ofere răspunsurile pe care ziariștii și microbiștii le așteptau. Vina cea mare nu o poartă însă ei, ci reprezentanții asociaților, care nu au vrut să își asocieze imaginea cu cea a unui proiect muribund, în noile condiții. Asta pentru că Primăria și Consiliul Județean au transmis clar că obiectivul echipei nu este promovarea în Liga a II-a în sezonul 2014-2015.

Nimeni de la CJ Dâmbovița, Primărie sau Universitatea Valahia nu a fost prezent la conferința-simulacru de luni. Când Chindiei i-a mers bine, politicienii și autoritățile s-au înghesuit să apară pe lângă echipă. „Nu desființează Chindia, că i-ar înjura lumea pe stradă. Dau niște bani ca echipa să se mențină la același nivel cu Ciorani, Șotânga sau Zagon”, au notat suporterii pe retelele de socializare.

„Reducem costurile. Am ales cea mai ieftină variantă pentru postul de antrenor. Am avut și altele, în afara lui Nicu Croitoru, dar a trebuit să ne uităm la bani” a declarat Marcel Ghergu, noul președinte al Chindiei Târgoviște.

Articol și foto de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă