Galben-verzii se pregătesc de cantonamentul de la Mogoșoaia! Roșu: „Totul decurge bine”

Marius ANGHEL 23 Jan. 2018, 12:16 Pregătiri, amicale
Galben-verzii se pregătesc de cantonamentul de la Mogoșoaia!** Roșu:

CS Mioveni a încheiat prima săptămână de pregătire pe plan local, după ce pe 15 ianuarie s-a revenit din vacanță. Fotbaliștii au intrat în pâine încă din prima zi de la reunire și au făcut câte două ședințe de pregă­tire zilnic. Acestea au fost combinate, atât pe terenul sintetic, cât și la sala de forță, săptămâna încheindu-se, la fel cum a început, în forță, cu un nou test.

Astfel, dacă lunea trecută s-a dat un test de rezistență, duminică s-a dat un test de forță, ambele fiind trecute cu brio de jucători. Antrenorul Laurențiu Roșu nu a avut însă o săptămână ușoară, având parte de multe bătăi de cap din cauza accidentărilor. Mai mulți jucători au avut mici probleme medicale, însă pe parcurs toți și-au revenit și acum participă la antrenamente normale.

„Totul decurge bine! Am avut duminică un test de forță la sală și l-au trecut toți băieții. S-au descurcat bine. Preparatorul fizic Felipe Franco s-a ocupat de el. A fost un test ca să vadă reacția jucătorilor, au avut și sărituri… S-a lucrat la sală săptămâna trecută și se lucrează în continuare. Trebuie să lucrăm cu atenție la acest aspect în această perioadă. E îmbucurător că jucătorii se obișnuiesc cu exercițiile, care sunt noi pentru ei, sunt atenți, sunt receptivi și le fac cum trebuie. A fost o săptămână plină și s-au mișcat foarte bine. Deși am avut unele mici probleme cu mai mulți jucători, din cauza antrenamentelor și a frigului. Ayza, Burnea, Mîrzeanu, Pirtea au acuzat probleme medicale mici la tendoane și articulații, dar acum sunt OK toți! A mai fost și Florin Ilie, cu o problemă medicală, la stomac, probabil a luat un virus… și luni dimineață nu a făcut, dar după-amiază îl aștept să se pregătească normal. De asemenea, Iamandi, Cioc, Comănescu au făcut pregătire separat tot din cauza micilor probleme. La fel și Edi Stoica, o perioadă, dar încet-încet începe și el pe teren cu restul lotului. Negoiță a revenit după primele două zile când a fost răcit, iar Vintilă și Neagoe au avut unele probleme la analize și a trebuit să le repete. Arsenică a acuzat și el niște dureri la mușchi. Toate acestea s-au petrecut treptat, nu a fost o zi în care să lipsească toți, ci pe rând…”, a spus Laurențiu Roșu.

Sâmbătă, CS Mioveni dispută primul amical din 2018. „Marți sunt progamate tot două antrenamente, miercuri unul de dimineață și apoi refacere, joi și vineri, câte două, iar sâmbătă este programat meciul cu Unirea Bascov, după care, duminică, vor avea liber. Lunea viitoare, facem aici antrenament dimineață și apoi plecăm în cantonament”, a mai declarat antrenorul argeșenilor.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 23 Jan. 2018, 12:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă