„FC U” Craiova a terminat en-fanfare cantonamentul din Antalya, cu o victorie cu Dinamo Kiev B și invincibilă în cele nouă amicale disputate

Marius ANGHEL 15 Feb. 2020, 19:03 Pregătiri, amicale

„FC U” Craiova și-a încheiat stagiu de pregătire de trei săptămâni din Turcia, Antalya, cu încă o victorie obținută în meciurile amicale. Sâmbătă, echipa antrenată de Eugen Trică a trecut cu 2-1 de Dinamo Kiev B și rămâne invincibilă. Oltenii se întorc duminică în țară.

Sâmbătă, aproape de ora prânzului, alb-albaștrii au avut programat ultimul meci amical din cantonamentul din Antalya. „FC U” a întâlnit Dinamo Kiev B, în față căreia s-a impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză ucrainienii au condus. Golurile echipei antrenate de Eugen Trică au fost reușite de Ionuț Tănase, în minutul 80, și Claudiu Dragu, în minutul 83. Pasele decisive pentru cele două reușite le-a dat Marian Stoenac, cel care în stadiul de pregătire din Turcia a marcat pentru formația sa șase goluri, fiind, astfel, golgheterul echipei.

„FC U” Craiova: Chindriș – Cristiu, Suciu, Dănănae, Riza – Pop, Zanfir – Raicea, Rogoveanu, Zimța – Dragu. Au mai jucat: M. Enache, Stoenac, Tănase și Boția.

8 amicale și nicio înfrângere pentru „FC U” Craiova

„FC U” Craiova a disputat în cantonamentul din Turcia nouă meciuri amicale și nu a pierdut niciunul, cu toate că a întâlnit echipa ca Rapid, Ripensia sau naționala U19 a Rusiei. Oltenii au înregistrat patru victorii și cinci egaluri.

Adversarii Craiovei în stagiul din Antalya și rezultatele înregistrate: Ansan Greeners (1-1), Rapid (3-2), Ripensia (1-1), SV Ried (4-4), Vorskla Poltava U21 (3-2), FK Kit-Go Pehchevo (3-2), Arsenal Tula B (1-1), Rusia U19 (2-2) și Dinamo Kiev B (2-1).

Delagația „FC U” Craiova va reveni în România duminică seară, iar, în țară, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3 va mai disputa cel puțin două jocuri de verificare până la reluarea campionatului. Adversarii oltenilor vor fi ACSO Filiași și CSM Reșița.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 15 Feb. 2020, 19:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă