Eșec drastic pentru SCM Gloria Buzău în al patrulea test din Turcia. Echipa lui Ilie Stan a fost făcută șah-mat încă din prima repriză de o trupă daneză

Marius ANGHEL 11 Feb. 2020, 18:20 Pregătiri, amicale
Eșec drastic pentru SCM Gloria Buzău în al patrulea test din Turcia.** Echipa lui Ilie Stan a fost făcută șah-mat încă din prima repriză de o trupă daneză

SCM Gloria Buzău a înregistrat un eșec drastic în cel de-al patrulea meci amical desfășurat în cantonamentul din Turcia, primul după ce până acum obținuse două victorii și o remiză. Echipa lui Ilie Stan a cedat cu 0-3 partida cu formația daneză de ligă secundă BK Fremad Amager.

Meciul desfășurat astăzi, marți, cu Fremad Amager, ocupanta locului 6 din 12 în liga secundă din Danemarca după 18 etape, a avut un început cât se poate de prost pentru SCM Gloria Buzău. Trupa lui Ilie Stan a încasat gol încă din minutul 5, după un șut de la 20 de metri, și a încheiat repriza cu alte două goluri primite în minutele 32 și 38, după pătrunderi pe centru.

În acest joc în care buzoienii au făcut doar trei schimbări, două la pauză și una pe final, exprimarea pe teren a fost una modestă, însă nici danezii n-au mai forțat în partea secundă, așa că rezultatul final a fost cel stabilit încă din minutul 38.

SCM Gloria Buzău: Cristian Andrei (Rareș Șerban 46) – Alexandru Gîț, Marius Ioniță, Ciprian Perju, Călin Toma – Cristian Balgiu (David Stăiculescu 46), Cosmin Tucaliuc, Iulian Roșu – Valentin Munteanu, Dragoș Huiban (Constantin Stoica 72), Adelin Pîrcălabu.

Următorul joc al echipei din Liga 2 în Turcia, și ultimul al cantonamentului, e programat joi, cu FC Samgurali Tskhaltubo, o nou-promovată în liga a doua din Georgia.

Amicale SCM Gloria Buzău în Turcia:

5 februarie: 2-1 cu Vitosha Bistritsa (L1 Bulgaria)
7 februarie: 1-0 cu Olimp Khimki (L3 Rusia)
9 februarie: 2-2 cu Volgar Astrakhan (L3 Rusia)
11 februarie: 0-3 cu BK Fremad Amager (L2 Danemarca)
13 februarie: FC Samgurali Tskhaltubo (L2 Georgia)

Marius ANGHEL 11 Feb. 2020, 18:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă