VIDEO | SCM Gloria Buzău a remizat în al treilea test disputat în Turcia, cu un lider al ligii a treia din Rusia. Huiban a ratat un penalty, Tucaliuc a înscris superb

Marius ANGHEL 10 Feb. 2020, 16:19 Pregătiri, amicale

SCM Gloria Buzău a încheiat la egalitate, scor 2-2, al treilea amical disputat în cantonamentul din Turcia, după ce pe precedentele două le-a câștigat la limită, cu 2-1 și 1-0. Duminică, echipa lui Ilie Stan a remizat cu Volgar Astrakhan, o formație din liga a treia a Rusiei, liderul Seriei Sud.

Buzoienii au egalat după ce au fost conduși cu două goluri. Huiban a ratat un penalty

Jucătorii echipei buzoiene au dominat startul jocului cu Volgar, însă rușii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 29, după o degajare întârziată a lui Stoian și o recuperare rapidă în jumătatea Gloriei. Până la pauză, Chică-Roșă a obținut un penalty în minutul 36, însă Dragoș Huiban l-a irosit.

În debutul părții secunde, tot rușii au marcat primii, de această dată pe contraatac, în minutul 49. Însă jucătorii Gloriei au reușit să restabilească egalitatea în ultimul sfert de oră, după ce au controlat partida. Dragoș Huiban a înscris cu un șut la colțul lung după o acțiune pornită pe partea dreaptă, iar Cosmin Tucaliuc a executat perfect o lovitură liberă de la 18 metri.

SCM Gloria Buzău: Relu Stoian – Răzvan Catană, Marius Ioniță, Călin Tudose, Gabriel Nedelea, David Stăiculescu, Cristian Balgiu, Constantin Stoica, Matei Constantinescu, Marian Chică-Roșă, Dragoș Huiban. După pauză au mai intrat: Valentin Munteanu, Alexandru Gîț, Cosmin Tucaliuc, Iulian Roșu, Călin Toma, Ciprian Perju și Adelin Pîrcălabu.

Astăzi, luni, jucătorii Gloriei au parte de o zi de relaxare. Dimineața au făcut recuperare la centru SPA, după care, după-amiază, vor merge în Antalya la plimbare și cumpărături. De marți se reintră în program normal, cu antrenamente și alte două meciuri de verificare.

Următorul test al echipei buzoiene este programat marți, de la ora 10:00, a României, cu BK Fremad Amager, ocupanta locului 6 în liga a doua din Danemarca.

Amicale SCM Gloria Buzău în Turcia:

5 februarie: 2-1 cu Vitosha Bistritsa (L1 Bulgaria)
7 februarie: 1-0 cu Olimp Khimki (L3 Rusia)
9 februarie: 2-2 cu Volgar Astrakhan (L3 Rusia)
11 februarie: BK Fremad Amager (L2 Danemarca)
13 februarie: FC Samgurali Tskhaltubo (L2 Georgia)

Rezumatul meciului cu Volgar:

Marius ANGHEL 10 Feb. 2020, 16:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă