Enciu, dorit de sucevenii în atac: „Întrunește calitățile necesare”

Marius ANGHEL 15 Jul. 2015, 12:19 Pregătiri, amicale
Enciu, dorit de sucevenii în atac:**

După ce au reușit împrumutul lui Vlad Hânțescu de la FC Viitorul, care se va lupta pentru un loc între buturi cu Cătălin Pascal, oficialii Rapidului încearcă să aducă pe Areni un atacant de valoare, în condițiile în care Alexandru Buziuc a fost rechemat în această vară la clubul de care aparține, Gaz Metan Mediaș. Primul jucător intrat în atenția sucevenilor este Marco Enciu de la Farul Constanța. Atacantul în vârstă de 27 de ani a fost și astă-iarnă pe lista de achiziții a sucevenilor, însă atunci lucrurile nu s-au concretizat.

„Avem mare nevoie de un atacant de valoare, iar Enciu, în opinia mea, întrunește calitățile necesare. Am discutat deja cu el, i-am explicat condițiile existente la Suceava, iar jucătorul pare convins să accepte propunerile noastre. Urmează ca în cel mai scurt timp să vină la Suceava pentru a parafa contractul cu Rapid”, a declarat președintele executiv al „alb-vișiniilor”, Dumitru Moldovan.

Un alt jucător aflat în vederile sucevenilor este mijlocașul Cătălin Strugariu, de la SC Bacău.

Primele două amicale din intersezon au loc în aceeași zi

Altfel, la cinci zile distanță de la reunire, sâmbătă, Rapid va disputa primele două meciuri test din intersezon. Astfel, de la ora 10:00, o echipă alcătuită din jucătorii tineri veniți în probe la gruparea suceveană se va confrunta, la Moara, cu juniorii din pepiniera proprie, pregătiți de Florin Cristescu. Restul lotului se va deplasa la Udești, pentru un joc test cu Silva, grupare din Liga a IV-a, care se va disputa cu începere de la ora 12:00.

„Avem în prezent la antrenamente în jur de 15 juniori, din care va trebui să oprim în lotul cu care vom aborda viitoarea ediție de campionat pe cei mai buni șase dintre ei. După cum știți, începând din toamnă, fiecare echipă din eșalonul secund va fi obligată să utilizeze doi jucători sub 19 ani pe toată durata partidelor, așa că dorim să ne acoperim corespunzător pe aceste poziții”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 15 Jul. 2015, 12:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă