Csikszereda a câștigat cu 4-0 testul cu Colțea Brașov. Echipa ciucanii și-a stabilit cei șase adversari din amicalele din Cipru

Marius ANGHEL 20 Jan. 2020, 18:46 Pregătiri, amicale
Csikszereda a câștigat cu 4-0 testul cu Colțea Brașov.** Echipa ciucanii și-a stabilit cei șase adversari din amicalele din Cipru

FK Csikszereda a desfășurat sâmbătă, la Miercurea Ciuc, pe terenul sintetic din spatele liceului Marton Aron, primul amical din 2020. Echipa pregătită de Valentin Suciu a întâlnit-o pe Colțea Brașov, ocupanta locului 3 în Liga a 4-a Brașov, pe care a învins-o cu 4-0.

În primul test din acest an, desfășurat după patru zile de antrenament, FK Csikszereda a întâlnit un adversar modest, pe care l-a învins fără probleme. Antrenorul Valentin Suciu a împărțit în două lotul pe care îl are la dispoziție pentru a le da tuturor jucătorilor minute. În prima parte a jocului s-au marcat trei goluri, autori fiind Csuros, Kalman și Bara, iar în partea secundă a punctat Pinter.

Cele două noi achiziții ale echipei din Miercurea Ciuc, Salvatore Marrone și Marvin Schieb, au fost utilizați în reprize diferite.

FK Csikszereda, prima repriză: Bordas – Palmes, Csuros, Csala, Marrone – Veres, Szondi – Bara, Kalman, Antal – Magyari
FK Csikszereda, repriza a doua: Bartok – Majzik, Gergely, Csonka, Simo – Casiadi, Erdei – Pinter, Pal, Schieb – Turcu

Următorul amical al ciucanilor e programat miercuri, cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Șase amicale programate în cantonamentul din Cipru

Altfel, FK Csikszereda și-a stabilit cei șase adversari din meciurile amicale pe care le va desfășura în cantonamentul din Cipru, acolo unde se va pleca pe 24 ianuarie.

25 ianuarie: Gornik Zabrze (Liga 1 Polonia)
30 ianuarie: FK Cukaricki (Liga 1 Serbia)
2 februarie: FK Suduva (Liga 1 Lituania)
5 februarie: Anorthosis Famagusta (Liga 1 Cipru)
9 februarie: FC Banants (Liga 1 Armenia)
13 februarie: FC Ararat Erevan (Liga 1 Armenia)

Foto: FK Csikszereda

Marius ANGHEL 20 Jan. 2020, 18:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă