Tată și fiu pe teren! Marian Constantinescu și băiatul său, Andrei, colegi la o echipă din Brașov. ”Eu spun că îl va aștepta un viitor frumos în fotbal”

Adi MARICA 19 Mar. 2024, 22:40 Liga 4
Tată și fiu pe teren! Marian Constantinescu și băiatul său, Andrei, colegi la o echipă din Brașov. ”Eu spun că îl va aștepta un viitor frumos în fotbal”

Marian Constantinescu a trăit bucuria de a juca alături de fiul său Andrei (15 ani) într-un meci oficial de seniori, în Liga 4 Brașov!

Ajuns la 42 de ani, Marian Constantinescu, fost atacant la FC Brașov, Poli Timișoara sau Ceahlăul, este antrenor, dar și jucător la Colțea Brașov. Constantinescu a debutat ca ”principal” pe banca echipei din Liga 4 Brașov în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, cu ACS Hoghiz. Brașovenii s-au impus cu scorul de 3-0 cu golurile marcate de George Chițu, Aris Dudiță și Octavian Oprea și se mențin pe locul 3 în clasament, la două puncte în spatele liderului CSM Săcele.

Marian Constantinescu a revenit pe teren la 42 de ani: ”Fotbalul nu mai are secrete”

După cum anunța înaintea startului sezonului de primăvară, Constantinescu a revenit și pe teren. A jucat pe un post inedit pentru el, cel de mijlocaș central.

”Pentru mine, fotbalul nu mai are secrete”, a spus Constantinescu, cel care a încasat un cartonaș galben, iar în minutul 73 i-a lăsat locul lui Adrian Ilie. Fost fotbalist în Liga 1 la echipe precum Poli Timișoara, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Brașov, Concordia Chiajna și Juventus București, Marian Constantinescu și-a petrecut ultima parte a carierei în eșaloanele inferioare, la Academica Clinceni (Liga 2), Turris Oltul Turnu Măgurele (L3), AFC Hărman (L3), Corona Brașov (L4), Ciucaș Tărlungeni (L4), iar acum este legitimat la Colțea Brașov (L4).

Coleg pe teren cu fiul său, Andrei

Cu siguranță, meciul cu ACS Hoghiz va rămâne unul memorabil pentru familia Constantinescu.

Fiul lui Marian Constantinescu, Andrei, a debutat la seniori. Acesta a fost integralist și a jucat pe postul de fundaș stânga. ”Andrei a debutat la seniori la vârsta de 15 ani. Am fost plăcut surprins de evoluția lui, nu s-a văzut o diferență între el și colegii săi mai mari sau adversari. Dacă va continua așa, eu spun că îl va aștepta un viitor frumos în fotbal”, a spus Constantinescu senior.

După meci, ajunși acasă, cei doi au discutat despre debutul lui Andrei. ”Acasă am discutat cu Andrei. I-am spus că nu am multe lucruri să-i reproșez, ci doar să fie mai atent la poziționare. Aceste lucruri se învață și el are tot viitorul în față”, a mai spus Constantinescu.

În runda a 17-a din Liga 4 Brașov, Colțea Brașov se va deplasa la Berivoi pentru meciul cu ultima clasată, Carpați.

Nepotul marelui Pescaru, căpitan la Colțea Brașov

În meciul cu ACS Hoghiz a debutat la seniori și Alex Frumosu (19 ani), nepotul legendarului Nicolae Pescaru.

Alex Frumosu a fost integralist, iar antrenorul Marian Constantinescu i-a dat acestuia banderola de căpitan. Alex a jucat la FC Brașov U 19, iar în această primăvară a făcut pasul la Colțea Brașov, după ce clubul finanțat de municipalitate a fost exclus din toate competițiile organizate de FRF.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-reactie-a-lui-dan-alexa-dupa-ce-a-preluat-cs-tunari-19303404

https://liga2.prosport.ro/special/lucrarile-la-complexul-sportiv-carpati-se-apropie-de-final-19300170

https://liga2.prosport.ro/liga-4/marian-constantinescu-antrenor-jucator-in-liga-4-brasov-19301679

Adi MARICA 19 Mar. 2024, 22:40 Liga 4
Pe aceeași temă