CS Mioveni s-a descătușat în repriza a doua a amicalului cu AFC Hărman, după ce la pauză era condusă

Marius ANGHEL 15 Jul. 2019, 00:18 Pregătiri, amicale
CS Mioveni s-a descătușat în repriza a doua a amicalului cu AFC Hărman,** după ce la pauză era condusă

CS Mioveni a desfășurat, duminică, al doilea meci amical în cantonamentul de la Poiana Brașov. După eșecul cu Csikszereda, scor 1-3, argeșenii au întâlnit acum un adversar inferior valoric, din Liga a 3-a, pe AFC Hărman, pe care l-au învins cu 7-2. Însă, la pauză, jucătorii lui Marius Stoica au fost conduși cu 2-1.

Pentru acest joc, CS Mioveni s-a deplasat la Hărman, iar drumul, unul nu foarte lung, se pare că nu le-a priit jucătorilor. Cel puțin în prima repriză, atunci când au primit două goluri și au marcat doar prin Valentin Balint. Brașovenii au deschis scorul în minutul 22 prin Covalciuc, Balint a egalat în minutul 26 cu un șut plasat din interiorul careului, iar Dean Beța (40) a înscris în propria poartă înainte de pauză, după un șut al lui Buga.

În partea secundă a amicalului, CS Mioveni a marcat de nu mai puțin șase ori. Ionuț Rădescu a restabilit egalitatea în minutul 55, cu un șut în diagonală, din careu. Apoi, Valentin Coșereanu a transformat penalty-ul acordat în minutul 61, la faultul în careu asupra lui Năstăsie. Același Coșereanu (63) a punctat cu un șut din careu, iar, în minutul 76, Alin Călin a profitat de o centrare a lui Eduard Stoica și a înscris și el.

Ultimele două goluri ale Mioveniului au fost reușitele lui Eduard Stoica, din penalty, în minutul 85, după ce tot el a fost faultat în careu, și lui Călin, în minutul 86, cu o reluare din interiorul careului, la un șut al lui Ișfan respins în față de portarul gazdelor.

AFC Hărman, fără portar de meserie în acest amical

Pentru AFC Hărman, amicalul cu CS Mioveni s-a disputat în condiții speciale, scrie Monitorul Expres. Antrenorul Călin Moldovan nu a fost la meci, pentru că a fost plecat la o nuntă la Târgu Mureș, astfel că echipa a fost condusă de veteranii Buga și Forika.

Mai mult, Hărmanul nu a avut un portar de meserie, astfel că între buturi a stat pe tot parcursul meciului mijlocașul Pakucs! „E un portar de perspectivă”, a glumit Ilie Luca, directorul sportiv al lui AFC Hărman. Chiar și așa, timp de 65 de minute, brașovenii au ținut piept divizionarei secunde și au condus cu 2-1.

Altfel, problemele continuă la AFC Hărman, iar ieri alți cinci jucători și-au reziliat contractele. Este vorba de Răduțoiu, Burlacu, Damian, Leonte și Netbai.

AFC Hărman – CS Mioveni 2-7 (2-1)
Valentin Balint 26′, Ionuț Rădescu 55′, Valentin Coșereanu 61′ – pen., 63′, Alin Călin 76′, 86′ – pen., Eduard Stoica 85′ – pen.

AFC Hărman: Pakucs – Pîrvulescu, Forika, Luca, Rusu – Plumb, Burlacu, Leonte, Netbai – Covalciuc – Buga. În partea secundă au jucat: Pakucs – Voicu, Cucu, Goșman, Sburlea – Antone, Grideanu, Dumitraș, Cimpoi – Marin – Crihan.

CS Mioveni (repriza I): Preda – Ghiță, Beța, Celea, Burnea – Boboc, Costin – Șimăndean (Cioargă 30′), Hergheligiu, Măzărache (Massaro 30′) – Balint
CS Mioveni (repriza II): Croitoru – Albăstroiu, Gherghe, Trașcu, Alexe (Ed. Stoica 75′) – Anghelina, Zamfirescu (Călin 75′) – Rădescu, Ișfan, Coșereanu – Năstăsie

CS Mioveni își continuă cantonamentul de la Poiana Brașov până miercuri după-amiază, pentru echipa lui Marius Stoica urmând apoi alte două zile de antrenamente pe plan local, săptămâna încheindu-se cu amicalul de sâmbătă, de la Buftea, cu Maccabi Haifa.

Până acum, argeșenii au câștigat cu 16-0 cu FC Star Sport Argeș, au pierdut cu 0-1 cu FCSB, în meciul de retragere din cariera de jucător a lui Robert Ayza, brazilian care a revenit asupra deciziei, și au pierdut cu Csikszereda, scor 1-3.

Marius ANGHEL 15 Jul. 2019, 00:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă