OFICIAL | AFC Hărman și-a numit un nou antrenor principal după despărțirea de Dan Bona. „Avem mare încredere că va scoate echipa din zona minată”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 12:30 Stiri

Începând de astăzi, AFC Hărman, echipă din Seria a 5-a a Ligii 3, are un nou antrenor principal, după ce duminică a decis să se despartă de Dan Bona, după un parcurs sub așteptări în acest sezon și după înfrângerea suferită pe terenul ultimei clasate CS Iernut (scor 2-3).

Călin Moldovan a ajuns la un acord cu oficialii echipei brașovene, iar în această după-amiază va conduce primul antrenament la Hărman.

Călin Moldovan a antrenat până de curând pe Metalurgistul Cugir, echipă cu care a avut rezultate bune. „Călin Moldovan este alegerea noastră, avem mare încredere în el că va scoate echipa din zona minată a clasamentului”, a spus Ilie Luca, directorul sportiv al AFC Hărman.

„Conducerea AFC Harman a ajuns la un acord cu Călin Moldovan, care astazi va conduce primul antrenament al echipei.
Acesta a evoluat ca jucător la echipe precum: FC Brașov, Gaz Metan Mediaș, Tractorul Brasov, ulterior, în calitate de antrenor a pregatit echipe ca: Luceafărul Oradea, Fortex Brașov sau Metalurgistul Cugir (echipa de care s-a despărțit de curând, după 4 ani, lăsând-o pe locul 2).
Mult succes, Călin Moldovan!”
, a anunțat AFC Hărman pe pagina sa de facebook.

Altfel, fostul antrenor, Daniel Bona, a fost prezent la antrenamentul de luni, dorind să-și ia rămas bun de la jucătorii echipei din Hărman.

După 23 de etape, AFC Hărman ocupă locul 11 în Seria 5 a Ligii 3, cu 25 de puncte, doar cu unul peste Unirea Tășnad, echipa aflată pe poziția a 13-a, ultima retrogradabilă.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 12:30 Stiri
Pe aceeași temă