Chindia a avut 27 de jucători la reunire. Primul antrenament a avut loc în… parc!

Marius ANGHEL 11 Jan. 2016, 18:41 Pregătiri, amicale
Chindia a avut 27 de jucători la reunire.** Primul antrenament a avut loc în... parc!

27 de fotbaliști au fost prezenți astăzi, la ora 11:00, la stadionul Eugen Popescu, pentru primul antrenament din 2016 al Chindiei. Covalschi e singurul nou-venit la nivel de seniori, în rest lotul a fost completat cu câțiva puști de la grupele de juniori mari.

Ședința de pregătire a avut loc pe aleile din Parcul Chindia, în condițiile în care în Târgoviște nu există un teren care să se prezinte în condiții decente în timpul iernii. Ca o paranteză, în urmă cu doi ani, consilierii locali aprobaseră alocarea sumei de 200.000 de euro pentru construcția unui teren sintetic. Banii n-au mai ajuns la fotbal. „Ce să facem, ne-am obișnuit, ne antrenăm pe unde putem. Important e să ne pregătim bine și să avem rezultate”, a vorbit căpitanul Chindiei, Dragoș Pătru.

În parc, Cherchez & co. au alergat printre mămici cu cărucioare și târgovișteni care făceau jogging. În zilele următoare, cum terenul II al stadionului Eugen Popescu este impracticabil, fotbaliștii Chindiei vor merge la antrenament la Doicești și Aninoasa.

Programul meciurilor amicale ale Chindiei (locațiile nu sunt încă stabilite):

3 februarie – vs. Berceni
6 februarie – vs. SCM Pitești
10 februarie – vs. Chiajna/Petrolul Ploiești?
13 februarie – vs. Clinceni?
20 februarie – vs. Rapid

„Nu știu dacă vor mai fi schimbări. Și dacă da, ele vor fi minore, ca efectiv. Mergem mai departe, în mare, cu jucătorii pe care ne-am bazat până acum”
Nicu Croitoru, antrenor Chindia Târgoviște

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 11 Jan. 2016, 18:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă