Celestino a înscris din nou, SSC Farul a obținut primul rezultat pozitiv în amicalele din Turcia

Marius ANGHEL 11 Feb. 2019, 18:57 Pregătiri, amicale
Celestino a înscris din nou,** SSC Farul a obținut primul rezultat pozitiv în amicalele din Turcia

La a patra încercare, SSC Farul a reușit primul rezultat pozitiv în amicalele programate în cantonamentul din Turcia. Astăzi după-amiază, constănțenii au remizat, scor 1-1, cu Kolos Kovalivka, ocupanta locul 4 în liga a doua din Ucraina.

Ucrainenii au condus la pauză, însă echipa pregătită de Petre Grigoraș a revenit în repriza secundă și a egalat prin Pedro Celestino, dintr-o lovitură de pedeapsă. Mijlocașul portughez campion în 2012 cu CFR Cluj a înscris pentru a doua oară consecutiv pentru constănțenilor, la a treia prezență în tricoul clubului finanțat de Ciprian Marica. Tot din penalty marcase și în înfrângerea cu 3-2 în fața echipei Under21 a rușilor de la CSKA Moscova.

În ciuda jocului destul de tare prestat de jucătorii ucraineni, SSC Farul a dominat întâlnirea în multe momente, având și alte ocazii de a marca, în special în partea a doua a întâlnirii, anunță echipa constănțeană pe pagina sa de Facebook.

Petre Grigoraș a ales să înceapă amicalul cu Kolos în următoarea formulă: Mih. Popa – Antoche, Ispas, Iani, Doumbia, Neciu, Celestino, Rosado, Jallow, Nic. Moise, Diago. Au mai jucat: R. Avram – Sabageanu, Juncu, Arif, Mih. Șandru, G. Păun, Șt. Pacionel, Doman, Zamfir.

Înainte de încheierea cantonamentului din Turcia, SSC Farul mai are programat un amical, pe 12 februarie, cu Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina).

În Antalya, SSC Farul a obținut următoarele rezultate: 1-3 cu bosniacii de la FK Velez Mostar, 0-2 cu rușii de la Kazanka Moscova și 2-3 cu echipa Under21 a clubului rus CSKA Moscova.

Foto și video: fb FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 11 Feb. 2019, 18:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă