Capătă și Godfred, în pericol să rateze derby-ul cu Poli!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Mar. 2013, 12:57 Actualizat: 03 Mar. 2013, 12:58 Pregătiri, amicale
Capătă și Godfred,  în pericol să rateze derby-ul cu Poli!

Data și ora mareului meci UTA – ACS Poli a fost bătută în cuie de Federația Română de Fotbal. Echipa Timișoarei de ligă secundă născută cu implicarea Recașului va vizita arena „Francisc Neuman”  de Ziua Femeii, pe 8 martie. Derby-ul, care va fi transmis în direct de Digi Sport 1, va începe la ora 18:00 și va avea implicații importante în lupta pentru promovare.

Cel puțin formația arădeană are destule probleme de rezolvat până la ora confruntării cu „alb-violeții”. Adrian Falub nu a găsit încă portarul, extrema dreapta care ar trebui să se identifice și cu un fostalist Under 21 și atacantul care să facă oricând diferența, dar a și fost pus pe gânduri de accidentările din lot. Argentinianul Laso s-a resimțit după amicalul cu Oroshaza, s-a pregătit separat până la finalul cantonamentului de la Gyula și a rămas pe margine cu ocazia partidei cu FC Botoșani. Matei face și el tratament la genunchi și a fost menajat și el toată săptămâna, iar doi dintre tinerii din lot par cșlar scoși din calcule pentru disputa de vineri.

Alex Capătă simte dureri la mușchii inghinali, iar Adolfo Godfred pare să se fii ales cu o întindere musculară după numai 7 minute de la intrarea pe gazon în disputa cu Botoșaniul. Ambii au șanse minime să-și revină până la confruntarea cu ACS Poli, așa că Falub rămâne să aleagă dintre Cioară, Ene, Raț, Chnidriș, Lazea, Pellet și Monac pe cei doi jucători tineri din primul „unsprezece”.

Utiștii au avut zi liberă sâmbătă, dar se vor întoarce urgent la treabă duminică cu două antrenamente.

Șefii UTA-ei caută portar în Corsica

Adrian Falub și Dan Țapoș nu au reținut niciunul dintre portarii sosiți în probe în această iarnă în Calea Aurel Vlaicu și nici nu sunt mulțumiți cu ceea ce au în lot în momentul de față. Andrei Cioară nu garantează din pricina tinereții și lipsei de experiență,  iar Remo Amadio, deoarece comite prea multe greșeli în momente cheie. Antrenorul utiștilor susține că nu va fi o problemă dacă goalkeeperul mult dorit va sosi chiar în ziua derby-ului cu ACS Poli și asta pentru că nu are neapărat nevoie de relații de joc cu noii săi coechipieri, ci trebuie doar să-și facă treaba conform postului.

Ajutorul ar putea să vină de la Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti, care se află în Franța, pentru derby-ul Corsicii, dintre Bastia și Ajaccio. „Am discutat cu președintele lui Ajaccio și a promis că încearcă să ne ajute cu un portar pe care să-l luăm cu noi la revenirea la Arad. Antrenorul ne-a mai cerut un mijlocaș central și un atacant, sper să sosească și ei cât mai repede. Nu ne mai gândim la jucători români, ci la străini de valoare. Ne mai ajută și domnul Joița, ne mai ajutăm și noi cu relațiile noastre, important este să găsim ceea ce ne dorim și echipa să câștige cu Poli și să promoveze la finalul sezonului”, ne-a declarat Adrian Marțian, noul acționar majoritar al grupării „textiliste”.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Mar. 2013, 12:57 Actualizat: 03 Mar. 2013, 12:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă