Boboc a revenit la Mioveni și a înscris în amicalul cu Metaloglobus. Argeșenii au fost conduși la pauză cu două goluri

Marius ANGHEL 16 Feb. 2017, 15:09 Pregătiri, amicale
Boboc a revenit la Mioveni și a înscris în amicalul cu Metaloglobus.** Argeșenii au fost conduși la pauză cu două goluri

CS Mioveni a câștigat, miercuri, la București, cu 3-2, meciul amical contra echipei Metaloglobus, liderul Seriei a 2-a a Ligii 3. Galben-verzii au fost conduși la pauză cu 2-0, reușind să întoarcă rezultatul în repriza secundă. Marius Staicu a reușit o „dublă”, iar Boboc (foto), revenit de la Astra, a punctat și el.

Marius Staicu a fost cel care a redus din handicap în minutul 51 dintr-un penalty, lovitură de pedeapsă obținută de Gugu, Robert Boboc a egalat în minutul 55, iar același Staicu a stabilit scorul final, 3-2 în favoarei echipei sale, în minutul 84 după o acțiune personală.

Antrenorul Alexandru Pelici a început cu o formulă inedită de echipă, dorind să afle dacă se poate baza pe toți componenții lotului în orice moment. Astfel, ca fundaș central a apărut Burnea, la stânga a jucat Tomozei, iar la mijloc Galan și Neagoe. Lucrurile se pare că nu au mers așa cum trebuie, echipa primind două goluri în prima repriză, însă, după pauză, s-au făcut mai multe reglaje, iar formația a arătat altfel, evoluția reflectându-se și pe tabela de marcaj.

A revenit Boboc, s-a renunțat la legitimarea lui Piscanu

După cum se poate observa, pentru CS Mioveni a evoluat și în acest meci Robert Boboc, după ce o mai făcuse vineri în testul pierdut cu ACS Șirineasa. Mijlocașul plecase la începutul pregătirii la Astra, echipă alături de care a mers în cantonament, însă se pare că a fost lăsat să joace în continuare la Mioveni.

Din lotul care a făcut pregătirea de iarnă cu echipa CS Mioveni nu se mai regăsește, de câteva zile, mijlocașul central Piscanu, adus de la defuncta CSM Râmnicu Vâlcea. Acesta a participat la pregătirea pe plan local și în cantonament la Cheile Grădiștei, însă, după revenirea la echipă a lui Boboc, s-a renunțat la serviciile sale.

În meciul cu Metaloglobus, antrenorul Alexandru Pelici a folosit următorii jucători: Oct. Popescu – Tirică, I. Stoica, Burnea, Tomozei – M. Galan, Andr. Neagoe – Rădescu, Ed. Florescu, Ayza – Nilă. Pe parcurs au mai intrat: Gugu, Biceanu, Boboc, Ed. Stoica, Vișa, C. Năstăsie, M. Vintilă, A. Popa și Alexe.

Următorul meci al echipei argeșene va avea loc sâmbătă, la Mioveni, cu ASF Hărman.
 

Marius ANGHEL 16 Feb. 2017, 15:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă