Au făcut scor cu oltenii! Noul FC Argeș a trecut cu 7-1 de o echipă nou-promovată în Liga 3

Marius ANGHEL 26 Jul. 2017, 15:10 Pregătiri, amicale

Noul FC Argeș a disputat marți cel de-al treilea meci de verificare din această peri­oa­dă precompetițională. Echipa pregătită de Iordan Eftimie a câștigat cu 7-1 amicalul cu AS Milcov, nou-promovata în Liga a 3-a care după acest joc și-a sistat antrenamentele și ar putea să renunța la locul în Liga 3 și chiar mai rău, să se desființeze.

Tehnicianul piteștean a împărțit lotul în două echipe, pentru a le da șansa tuturor jucătorilor din lot să acumuleze minute. Confruntarea cu reprezentanta județului Olt a fost dominată de la un capăt la altul de alb-violeți, care, în afară de cele șapte goluri marcate, și-au creat și alte ocazii de a mai înscrie.

Piteștenii au deschis scorul după doar șapte minute, prin Alin Popa (7′), care a trimis în plasă cu lovitură de cap din 6 metri. Două minute mai târziu, argeșenii au majorat diferența pe tabela de marcaj prin Ionuț Năstăsie (9′), care l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut de la 20 de metri. Cu un sfert de oră înaintea finalului primului mitan, piteștenii au mai înscris încă o dată prin Antonio Cruceru (30′), care a trimis în forță din interiorul careului. FC Argeș a mai punctat încă o dată până la pauză, prin Alin Popa (42′), care a șutat în forță din careul mic, balonul lovind bara laterală înainte de a intra în plasă.

După pauză, echipa din Trivale a mai marcat de două ori prin Costin Stoica (62′, 75′)și o dată prin Cătălin Barbu (89′). Oltenii au reușit golul de onoare prin Adrian Bărbuți (79′), dintr-o fază fixă, cu zece minute înainte de finalul partidei. În urma unei lovituri de colț, fotbalistul oaspeților s-a înălțat peste defensiva gazdelor și a trimis cu capul în plasă.

Amicalul cu oltenii a fost un test util pentru alb-violeți care, vineri, de la ora 20:00, vor întâlni Chindia Târgoviște, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. În partida de săptămâna trecută, dâmbovițenii s-au impus cu 3-1. Meciul cu Chindia va fi ultimul test pentru ambele echipe înaintea startului noului sezon programat să înceapă pe 5 august.

FC Argeș: Oprican – Oancea, Cotigă, Vișa, Șerbănică – Panait, Șerban, Alin Popa, Cruceru – Năstăsie, Nilă. Pe parcurs au mai intrat: Oct. Popescu, Nicușor Grecu, Pleșa, Mihăiescu, Deaconescu, Cătălin Stan, Costinel Tofan, David, Căpățînă, Vlad Vlăduț, Cătălin Barbu, Costin Stoica și Adelin Voinescu. Antrenor: Iordan Eftimie.

AS Milcov: AS Milcov: Bugiu, Căpraru, Preda, Ciurea, Nica, Tudor, Amza, Stancu, Florin Marin, Dinu, Iordache. Au mai jucat: Constantin radu, Covercă, Miu, Lupu, Mihalache, Bărbuți, Andronache, Bogdan Mitrache, Firea, Neacșa, Dragoș Niculescu. Antrenor: Ionuț Tache.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 26 Jul. 2017, 15:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă