Poli Timișoara și CSM Reșița au remizat fără gol în amicalul jucat în Valea Domanului. Declarațiile antrenorilor Dan Alexa și Nicolae Croitoru

Anda DELIU 05 Feb. 2022, 22:34 Liga 2

Meciul amical dintre CSM Reșița și Poli Timișoara s-a terminat la scorul de 0-0. Partida s-a jucat sâmbătă, pe terenul sintetic de lângă atadionul ”Mircea Chivu” din Reșița și a fost mai degrabă un meci de uzură, cumva într-o desfășurare atipică pentru un joc amical.

Poli, în continuare cu probleme de Covid-19

Trebuie spus că divizionara secundă a avut absențe notabile și la acest joc, cu Mera și Zaluschi în continuare covidați, dar și probleme pentru Rogosic, Erceanu, plus Bîrnoi, accidentat de la începutul anului.

Din minutul 4, Doru Andrei a prins primul șut pe poartă, reținut fără probleme de Micu. Reșițenii au avut câteva atacuri bune. În minutul 18, Mediop a trimis pe lângă poartă, din unghi, iar în minutul 29, Drăghiceanu nu a prins nici el spațiul porții, din lovitură liberă. Pe final de repriză, Bocșan a avut o reluare cu capul pe lângă poarta gazdelor.

În repriza a doua, singura ocazie importantă i-a aparținut lui Jorza, în minutul 49.

CSM Reşiţa: Micu – Bărboianu, Manolache, Dudea, Val. Munteanu, Cioinac, Drăghiceanu, Jorza, Vasluian, Mediop, Breșneni
Au mai intrat: Zimmermann – Rimovecz, Ardei, Derbac, Cristea, Ciobotariu, Sima, Fota, Negru, Aboubakar
Antrenor: Dan Alexa

Poli Timișoara: Păduraru (Devenish-Meares 46) – Sofran (Plumbuitu 78), Bocşan (Moţiu 80), Scutaru (Giosu 80), Oanea (Pamfile 46) – D. Andrei (D. Radu 46), R. Lazăr, Ignea (Bakoş 73), Vukoje (Sîntean 46) – Iamandache (Olariu 78), Oct. Ursu (Gerbi 73)
Antrenor: Nicolae Croitoru

Dan Alexa, mulțumit de amicalul contra fostei sale echipe

Dan Alexa a fost mulțumit de cum s-a prezentat echipa sa actuală la amicalul cu Poli, fosta sa formație pe care a antrenat-o.

”Am fost și eu curios să văd cum arătăm împotriva unei echipe de nivel superior nouă. Am avut momente foarte bune de joc, am pus probleme, am avut momente în care am controlat jocul. Sunt foarte mulțumit, în primul și în primul rând, pentru că nu e niciun jucător accidentat, iar apoi, ne-am ridicat la nivelul meciului. Am întâlnit un adversar bun, cu jucători cu xperiență, care dacă faci greșeli sau dacă nu-l pui sub presiune, îți va pune mari probleme”, a declarat antrenorul Reșiței, liderul Seriei a 7-a a Ligii 3 după 15 etape.

Amical binevenit și pentru poliști

Pentru că s-a jucat ca într-un meci cu miză, și Nicolae Croitoru a apreciat că a fost un test util.

”Pot să spun că a fost un amical binevenit, pentru că, ca și condiții de desfășurare, ne-am apropiat de un joc oficial. Am întâlnit un adversar, care chiar dacă evoluează în Liga 3, eu cred că este de un nivel de Liga 2. Pe de altă parte, un joc binevenit pentru că ne-a arătat și nouă anumite lipsuri pe care trebuie să le corectăm în perioada imediat următoare, în așa fel încât începutul de campionat să ne găsească la un nivel bun”, a punctat antrenorul Politehnicii.

În primul amical disputat în 2022, Poli Timișoara a trecut cu 7-0 de CSC Dumbrăvița (locul 4 în Seria a 8-a a Ligii 3). Miercuri, Poli va juca alt amical în deplasare, la Hunedoara. Reșița va mai disputa un amical cu Progresul Ezeriș, iar apoi va pleca în cantonament în Antalya.

Amicalul dintre CSM Reșița și Poli Timișoara, scor 0-0:

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-imprumutat-inca-un-jucator-iarna-aceasta-pe-gabriel-plumbuitu-cu-banatenii-au-semnat-prelungirea-si-doi-dintre-tinerii-alaturi-de-care-construim-viitorul-alb-violet-19218583

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-trecut-la-scor-de-maidan-de-csc-dumbravita-in-primul-amical-din-2022-doi-jucatori-importanti-ai-alb-violetilor-sunt-infectati-cu-coronavirus-19218440

Anda DELIU 05 Feb. 2022, 22:34 Liga 2
Pe aceeași temă