Bogdan Andone bravează înainte de jocul în care Poli Timișoara întâlnește Viitorul Pandurii: ”Nimeni nu vorbește că la meciul cu Brașovul am avut 22 de șuturi”

Anda DELIU 09 Sep. 2022, 20:27 Liga 2
Bogdan Andone bravează înainte de jocul în care Poli Timișoara întâlnește Viitorul Pandurii: ”Nimeni nu vorbește că la meciul cu Brașovul am avut 22 de șuturi”

Poli Timișoara este singura echipă din Liga 2 care a marcat un singurul gol în primele cinci etape, neexistând alta cu o ofensivă mai slabă.

Probabil pentru că situația din clasament nu e deloc roz, ci chiar cenușie, antrenorul Bogdan Andone a bravat foarte multe în declarații și a spus că echipa sa, la un capitol, e peste… Viitorul Constanța, actuala Farul, echipa de pe locul 2 din prima ligă!

Punctele sunt prioritare pentru alb-violeți

Având în vedere că jocul echipei a arătat de multe ori rău, Bogdan Andoen spune că punctele sunt tot ce contează la meciul de sâmbătă cu Viitorul Pandurii, în etapa a 6-a a Ligii 2.

”Un nou meci important pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț. Sunt foarte importante punctele și mai puțin modul sau jocu lcare va fi mâine. Important e ca la final să luăm cele 3 puncte, dacă vom reuși să facem un meci bun va fi extraordinar, dacă nu, nu. Indiferent prin ce mijloace de experimare în teren la sfârlitul jocului, trebuie să fim echipa câștigătoare. Am mare încredere în echipă, s-au pregătit foarte bine în această săptămână. I-am văzut pe băieți conștienți de situația în care sunt suntem. Sunt concentrați și mobilizați pentru jocul de mâine”, a declarat Andone.

Poli e total ineficientă, Andone e mândru de statistică!

Supărat pe reproșurile fanilor, că echipa joacă slab și nu reușește să marcheze, Andone a punctat că de ce nu spune nimeni că în egalul cu FC Brașov (0-0), echipa a avut multe șuturi…

”Nimeni nu vorbește că la meciul cu Brașovul am avut 22 de șuturi. Mult peste nivelul Ligii 1 sau Ligii 2, și peste Viitorul Constanța (n.r. actuala Farul). Viitorul Pandurii e o echipă cu jucători de calitate pe faza ofensivă, cu jucători tineri, de calitate. Dar nu vreau să vorbesc despre adversar, vreau să vorbesc despre noi. Trebuie să avem agresivitate, determinare, concentrare în fața porții”, a punctat Andone, care a adus vara aceasta atacanți de pe ”nicăieri”, precum Țangulea sau Mudrazija.

Jucătorii așteaptă mulți suporteri

Adrian Zaluschi și Daniel Benzar, poate cei mai tehnici jucători din lot, sunt accidentați în continuare.

Aleksandar Tsvetkov este unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Poli. El spune că jucătorii vor mulți fani la acest meci. ”Ne-am pregătit bine pentru meciul de mâine. Vrem să-l câștigăm, desigur, și suntem gata pentru asta mâine. Avem nevoie doar de ajutor de la suporteri, să ne dea mai multă încredere. Atmosfera este bună, suntem încrezători, pentru că putem învinge, ne gândim la asta. Nu știu de ce nu înscrie echipa, cred că nu avem noroc”, a psus Tsvetkov.

Cu 4 puncte și golaveraj 1-6, Poli Timișoara e pe locul 18 în Liga 2. Viitorul Pandurii are 6 puncte și golaveraj 4-5 și se află pe poziția a 11-a. Meciul de pe arena Știința are loc de la ora 11:00, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 2.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-semnat-cu-antrenorii-plecati-recent-de-la-ripensia-srgian-luchin-alaturi-de-cristian-scutaru-tot-in-academia-alb-violetilor-19244361

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-ligii-2-va-avea-in-componenta-sa-derby-ul-fotbalului-romanesc-dinamo-steaua-runda-incepe-la-buftea-si-se-termina-la-miercurea-ciuc-19244225

Anda DELIU 09 Sep. 2022, 20:27 Liga 2
Pe aceeași temă