Poli Timișoara s-a impus în Banatul sârbesc, cu OFK Vrsac, cu un gol marcat de un sârb. Concluziile lui Octavian Benga după amical

Anda DELIU 11 Feb. 2023, 23:05 Liga 2
Poli Timișoara s-a impus în Banatul sârbesc, cu OFK Vrsac, cu un gol marcat de un sârb. Concluziile lui Octavian Benga după amical

Poli Timișoara a obținut, sâmbătă, un succes la scorul de 1-0 în amicalul jucat în Banatul sârbesc cu OFK Vrsac, echipă clasată pe locul 7 în liga secundă din țara vecină.

Alb-violeții au marcat foarte repede în al cincilea test disputat în această perioadă de pregătire de iarnă și apoi au securizat rezultatul în fața plavilor.

Un sârb a marcat în țara sa pentru Poli Timișoara

Putem spune că Poli a dat lovitura rapid în acest amical, deoarece a marcat din minutul 40 prin Luka Stojanovic. Ulterior, nu s-a mai înscris, iar jocul cu formația din Vrșeț, ocupanta locului 7 în Prva Liga, al doilea eșalon valoric din țara vecină, s-a terminat cu scorul de 1-0.

A lipsit Daniel Benzar, în continuare accidentat.

Octavian Benga a rulat cei 20 de fotbaliști valizi, cu multe înlocuiri produse după prima oră de joc, în principal. El a mai declarat anterior că nu vor mai sosi alți jucători, pe fondul unui buget limitat de care dispune pentru partea a doua a sezonului.

Poli Timișoara: Murariu (D. Moldovan 60′) – D. Radu (Gologan 70′), Bocşan (cpt.)(Sekulic 60′), Porumb, Taub (Oanea 60′) – Tiihonen (Boariu 70′), Ignea – Marincu, Bîrnoi (Gîdea 46′), Stojanovic (Târşa 70′) – Gavra (Mada 70′).

Octavian Benga este foarte încrezător

Antrenorul echipei timișorene a fost mulțumit, pentru că vede un progres.

”Am reușit o partidă bună, contra unui adversar bun din Serbia, o echipă foarte agresivă și care joacă direct pe poartă. Am răspuns și noi. Exact ce le-am cerut jucătorilor, să avem o agresivitate pozitivă. Au respectat toate sarcinile jucătorii și am fost mai bine organizați ca în meciurile anterioare. Era și normal, se vede un progres. Asta este cel mai important, că se vede un progres în munca pe care o facem zi de zi. Încep și jucătorii să se cunoscă mai bine, să se coordoneze. Și au făcut și un efort foarte bun astăzi. Am avut și mai multe situații de a marca. Încet-încet și sunt convins și sper că devenim mai competitivi și asta este cel mai important lucru. Felicit jucătorii pentru efort. Au și jucat toți jucătirii care au făcut această deplasare. În proporție foarte mare, sunt mulțumit de cum au reacționat astăzi la cerințele noastre și sperăm să ne îmbunătățim și în săptămânile care urmează. Să fim mult mai buni când începe campionatul”, a declarat Benga.

Până acum în amicale, Poli Timișoara a mai înregistrat următoarele rezultate: 4-0 cu CS Timișul Șag (Liga 4), 5-1 cu Avântul Periam (Liga 3), 0-1 cu Corvinul Hunedoara și 1-2 cu SCM Zalău.

Ultimul test va fi sâmbăta viitoare, cu Phoenix Buziaș (Liga 3).

Foto: Politehnica Timișoara 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-pantilimon-a-fost-prezentat-oficial-la-politehnica-timisoara-doar-cu-rectorul-langa-el-a-fost-un-imbold-destul-de-mare-sa-vin-aici-paul-codrea-cooptat-si-el-in-conducere-19259849

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-invinsa-in-amicale-de-inca-o-echipa-din-liga-3-stefan-nikolic-a-fost-omul-meciului-si-i-a-adus-victoria-zalaului-19259566

Anda DELIU 11 Feb. 2023, 23:05 Liga 2
Pe aceeași temă