Poli Timișoara n-a câștigat nici la Slatina și rămâne codașa Ligii 2. Ce spune Octavian Benga despre situația echipei

Anda DELIU 26 Nov. 2022, 21:12 Liga 2
Poli Timișoara n-a câștigat nici la Slatina și rămâne codașa Ligii 2. Ce spune Octavian Benga despre situația echipei

Poli Timișoara e deja de câteva runde pe ultimul loc în Liga 2 și rămâne acolo după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasare cu CSM Slatina, din etapa a 15-a.

A fost un meci fără mari ocazii, iar antrenorul Octavian Benga a vorbit după joc despre neputința ofensivă a elevilor săi.

Meciul de la Slatina, cu puține șanse de gol

Poli Timișoara a jucat la Slatina fără gafeurul căpitan Cristian Bocșan în apărare, și a reușit să nu ia gol. Echipa olteană a fost periculoasă în minutul 10, prin Trașcu, dar care a reluat aiurea.

Poliștii au avut posesia și câteva șanse de a marca, dar irosite toate de Bakoș, Bârnoi sau Ignea. În repriza a doua, Slatina a ratat două situații la poartă. În minutul 50, Trașcu a avut o reluare foarte slabă, iar peste trei minute nu l-a putut învinge pe Isvoranu.

Nu s-a marcat, în condițiile în care cel mai tehnic jucător care putea fi pe teren, Cătălin Doman, din lotul gazdelor, a lipsit, din cauza unei accidentări.

Octavian Benga spune că rezultatul e echitabil

Antrenorul Politehnicii Timișoara spune că remiza e echitabilă, după cum s-a jucat.

”O remiză albă. Un meci pe care l-am controlat așa, ca posesie. Am avut inițiativa, am construit. Adversarul s-a apărat mai mult. Din păcate, am construit și nu cu prea multe realizări, pentru că n-am avut o progresie foarte bună, o finalitate în treimea adversă. Un rezultat echitabil, pentru că nici cei de la Slatina nu avut ocazii, nici noi n-am avut ocazii. Am avut niște oportunități nu foarte clare”, a spus Benga despre joc.

Poli Timișoara în meciul cu CSM Slatina: Isvoranu – D. Radu (cpt.) – Germinio, Karatasios, Taub (Oanea 55′) – Bakoș (Pureca 64′) Tsvetkov – Bîrnoi, Ignea (P. Popescu 64′), D. Benzar (Sil. Pană 84’) – Celani (Tudoran 84’). Rezerve neutilizate: Balica – Țurcaș, Mada, Rz. Milea.

Atacul echipei timișorene, un gol la două jocuri!

În acest sezon, cu tot cu înfrângerea rușinoasă de la Reșița, din Cupa României, Poli Timișoara a jucat 16 meciuri și a marcat doar opt goluri, toate date în campionat. Un gol la două meciuri, iar multe au fost din penalty, ceea ce arată clar neputința ofensivă e echipei, ”nevindecată” prea mult de aducerile lui Patrick Popescu sau Fatjon Celani.

Benga a spus că simțea că vine victoria, dar cu așa atac, s-a înșelat. ”Ne-am dorit foarte mult să câștigăm. Credeam, cel puțin personal, că putem să o facem. Am și transmis jucătorilor. Dar ne lipsește ceva. În fiecare meci ne lipsește ceva în treimea adversă și nu reușim să găsim soluții să punem în pericol de foarte multe ori poarta adversă”, a declarat antrenorul Politehnicii Timișoara.

Cu 9 puncte acumulate în 15 etape, Poli Timișoara e pe locul 20, ultimul din Liga 2. Runda următoare va juca sâmbătă, acasă, de la ora 11:00, cu FK Miercurea Ciuc. Doar o victorie și un eșec al Unirii Constanța o va scăpa pe echipa bănățeană de ultimul loc peste iarnă, campionatul urmând apoi să intre în vacanță până la finalul lunii februarie.

Foto: News Flux

Anda DELIU 26 Nov. 2022, 21:12 Liga 2
Pe aceeași temă