CSM Slatina continuă să sufere și nu învinge nici ultima clasată. Oltenii, fără gol marcat cu Poli Timișoara și pierd teren în cursa pentru play-off. Daniel Oprescu: ”Meciurile grele sunt cu echipele mici”

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2022, 18:15 Liga 2
CSM Slatina continuă să sufere și nu învinge nici ultima clasată. Oltenii, fără gol marcat cu Poli Timișoara și pierd teren în cursa pentru play-off. Daniel Oprescu: ”Meciurile grele sunt cu echipele mici”

CSM Slatina a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie în Liga 2, în etapa a 15-a bifând un nou rezultat de egalitate, 0-0 cu Poli Timișoara, pe teren propriu. Nici de ultima clasată nu au putut trece oltenii, motiv pentru care gândul play-off-ului e din ce în ce mai departe, iar punctele între locul 6 și ei începe să fie tot mai mare.

CSM Slatina, tot mai departe de primele șase locuri. 0-0 cu ultima clasată din Liga 2, Poli Timișoara

În acest moment, CSM Slatina e la patru puncte de play-off, iar Daniel Oprescu a remarcat, în urma duelului cu Politehnica Timișoara, că începe să se simtă oboseala pe final de an, după un sezon în care nou-promovata a părut că poate menține un ritm bun.

În plus, la partida cu echipa din Timiș, CSM Slatina nu a putut miza pe anumiți jucători, care au dus greul până acum, iar cea mai importantă absență a fost, în mod evident, cea a liderului și căpitanului Cătălin Doman, care nu a fost nici măcar pe banca de rezerve.

Daniel Oprescu a remarcat faptul că până acum echipa sa a avut probleme cu echipele mici, lucru care s-a adeverit și cu Poli Timișoara. Când este pusă să joace cu ele, echipa din Slatina are probleme. Pare mai ușor să abordeze duelurile cu echipele importante ale Ligii 2, care evoluează la victorie, se deschid, iar nou-promovata profită și are șanse să producă surprize.

Daniel Oprescu, după CSM Slatina – Poli Timișoara, scor 0-0: ”Meciurile noastre grele sunt cu echipele mai mici”

Oprescu speră acum la o victorie în ultima rundă a Ligii 2 din 2022, a 16-a, cu Progresul Spartac, în deplasare.

Am spus-o mereu, meciurile noastre mai grele vor fi cu echipele mai mici, pentru că fac acelaşi lucru pe care l-am făcut şi noi cu echipele mai mari. Bineînţeles, s-au simţit şi absenţele din echipă. Pe parcursul campionatului încep să apară accidentări, suspendări.

Am dus greul, să zic aşa, printr-un nucleu de jucători care au început să resimtă oarecum oboseala. Nu sunt total nemulţumit, dar era bine dacă reuşeam să câştigăm.

Noi ne-am fixat un obiectiv, în aceste două meciuri, să făcem patru puncte, încă mai avem şansa. Patru puncte care să ne confere o vacanţă liniştită, care să ne permită să abordăm, de pe o anumită poziţie, cât mai este de jucat din acest campionat”, a spus Oprescu, conform News Flux.

  • CSM Slatina: I. Pop (cpt.) – Mitran, Sălcianu, Gherghe, Pisăru – M. Șerban, Trașcu (D. Toma 70′) – Dav. Oprescu (C-tin. Radu 79′), Alexandre Oliveira, Leață – Palade (Al. Popovici 46′)
    Rezerve neutilizate: Velcu – A. Stan, Trancă, Cr. Dinu, L. Nițu, Al. Dinu

Daniel Oprescu analizează la cine va renunța și pe cine va aduce la CSM Slatina în pauza de iarnă

În această perioadă, cu siguranță Oprescu a analizat mai atent jucătorii, urmând să decidă la cine va renunța în iarnă, dar și pe cine va aduce pentru partea a doua a Ligii 2. E de așteptat, ca la fiecare echipă de altfel, să apară ceva modificări de lot.

În principal, Oprescu a fost nemulțumit în ultimele runde de oamenii de atac, CSM Slatina fiind fără gol în ultimele meciuri în care nu a reușit să câștige, 0-0 cu Dinamo, 0-1 cu Unirea Constanța, 0-0 cu CS Comunal Șelimbăr și 0-0 cu Poli Timișoara.

Aproape toţi jucătorii au fost, de când a început sezonul, evaluaţi şi au primit şanse. Aşa cum aţi văzut, depinde de ei dacă profită de aceste şanse sau nu. Nu-mi place să nominalizez, dar aşa cum am spus-o, toţi jucătorii au fost, în aceste şase luni, într-o perioadă de evaluare, în care au avut ocazia să demonstreze dacă merită să rămână din iarnă la noi la echipă.

Este clar, cel puţin după ultimele patru etape, în care am făcut trei egaluri şi am avut o înfrângere, nu am reuşit să marcăm. Cel puţin, în acest compartiment se pare că am pierdut din turaţie. Nu ne-am mai creat ocazii atât de multe ca în meciurile anterioare.

Dar, chiar şi aşa, astăzi puteam să câştigăm, pentru că am avut două ocazii uriaşe, în prima repriză la Oliveira, şi în repriza a doua, la Traşcu, cu poarta goală… Într-un meci din acesta, foarte strâns, o situaţie de acest gen face diferenţa”, a completat Daniel Oprescu.

CSM Slatina, la patru puncte de play-off. Poli Timișoara rămâne ultima în Liga 2

CSM Slatina e pe locul 8 în clasamentul Ligii 2 după 15 meciuri, cu 21 de puncte, la egalitate cu locul 9, Dinamo. Distanța dintre formația lui Daniel Oprescu și locul 6, care duce în play-off, e de patru puncte în acest moment. Poziția respectivă e ocupată acum de Gloria Buzău.

Poli Timișoara e pe ultimul loc, 20, în Liga 2, cu numai 9 puncte, la trei puncte de locul 19, Unirea Constanța. Dacă CSM Slatina va juca pe terenul Progresului Spartac în etapa a 16-a, timișorenii vor primi vizita formației FK Miercurea Ciuc.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-dinamo-se-joaca-de-la-ora-1600-meci-important-pentru-ambele-echipe-in-vederea-calificarii-in-play-off-19254733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-ramane-pe-locul-2-in-liga-2-si-dupa-meciul-cu-unirea-dej-costel-enache-laude-pentru-jucatori-si-critici-pentru-arbitraj-se-vedea-ca-sunt-confuzi-au-fost-unul-contra-celuil-19254802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1345-ambele-echipe-sunt-pe-locuri-de-play-off-19254724

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esecul-cu-concordia-chiajna-picatura-care-a-umplut-paharul-adrian-mihalcea-cere-conducerii-modificari-de-lot-trebuie-sa-schimbam-o-parte-din-fotbalisti-nu-joaca-la-nivelul-unei-echipe-de-19254737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-patru-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-la-baia-mare-slatina-clinceni-si-dumbravita-19254659

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Nov. 2022, 18:15 Liga 2
Pe aceeași temă