Poli Iași a semnat cu un mijlocaș olandez venit de la Den Bosch. Nicandro Breeveld l-a recomandat clubului din Copou

Narcis POHOAȚĂ 27 Jun. 2022, 14:49 Liga 2
Poli Iași a semnat cu un mijlocaș olandez venit de la Den Bosch. Nicandro Breeveld l-a recomandat clubului din Copou

Politehnica Iași a început săptămâna cu o achiziție importantă pentru acest nivel fotbalistic, a zecea din această vară. Oficialii din Copou au anunțat aducerea mijlocașului olandez Torino Hunte, în vârstă de 31 de ani, fotbalist care a evoluat în sezonul trecut în liga a doua din țara sa, la formația Den Bosch (locul 11 din 20).

Torino Hunte a semnat cu Poli Iași

Născut în data de 14 decembrie 1990, Torino Marciano Silvano Hunte, pe numele său întreg, este mijlocaș lateral ofensiv și a semnat un contract pe un sezon cu Poli Iași, cu opțiune de prelungire. Acesta a trecut cu bine de testele medicale și se va alătura în cursul serii lotului echipei ieșene în cantonamentul de la Cheile Grădiștei.

În cariera sa, Torino Hunte a mai evoluat la seniori la formațiile FC Eindhoven, VVV Venlo și Almere City, toate din Țările de Joc. Pentru Venlo a jucat inclusiv în prima ligă, în 53 de meciuri în două sezoane, pentru care a înscris și 5 goluri. .

”Hunte Torino ne-a fost recomandat prin intermediul fostului mijlocaș din Copou, Nicandro Breeveld. Este un jucător experimentat, care a evoluat la echipe importante din Olanda și sunt convins că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat managerul executiv Florin Briaur.

  • Pentru Den Bosch, Torino Hunte a evoluat în 11 meciuri în sezonul trecut, doar 435 de minute, fără să înscrie. A fost cel mai slab sezon al său de când evoluează la seniori.

Ieșenii au ajuns la a zecea achiziție în această vară

Torino Hunte este al zecelea jucător transferat de Poli Iași în această vară, după Gabriel Vașvari (mijlocaș central, Sepsi), Răzvan Tincu (fundaș central, Sepsi), David Ciubăncan (atacant, Șoimii Lipova), Alexandru Dohotariu (portar, Sporting Juniorul Vaslui, împrumut), Ștefan Ștefanovici (fundaș stânga, Sporting Juniorul Vaslui, împrumut), Viorel Lică (fundaș central, Petrolul Ploiești), Anton Karachanakov (mijlocaș stânga bulgar, Pirin Blagoevgrad), Pawel Tomczyk (atacant polonez, CS Mioveni) și Mădălin Martac (fundaș dreapta, Chindia Târgoviște).

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-unirea-constanta-iau-locul-echipelor-academica-clinceni-si-gaz-metan-medias-in-noul-sezon-de-liga-2-frf-a-anuntat-cluburile-cu-certificare-pentru-editia-2022-2023-a-esalonului-secun-19235835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-urca-la-fundata-cu-24-de-jucatori-lotul-pe-care-il-va-avea-la-dispozitie-antrenorul-claudiu-niculescu-si-ultimele-modificari-19235762

https://liga2.prosport.ro/special/doi-ani-fara-ionut-popa-suporterii-ieseni-i-au-adus-un-omagiu-fostului-antrenor-al-politehnicii-chiar-la-arad-19235752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-continua-sa-lupte-cu-vechile-datorii-managerul-ei-spune-cati-bani-trebuie-sa-produca-pentru-a-rezista-florin-briaur-trimite-sageti-catre-unii-fosti-jucatori-care-isi-vor-restantele-exclu-19235684

Narcis POHOAȚĂ 27 Jun. 2022, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă