Poli Iași urcă la Fundata cu 24 de jucători! Lotul pe care îl va avea la dispoziție antrenorul Claudiu Niculescu și ultimele modificări

Narcis POHOAȚĂ 26 Jun. 2022, 19:24 Liga 2
Poli Iași urcă la Fundata cu 24 de jucători! Lotul pe care îl va avea la dispoziție antrenorul Claudiu Niculescu și ultimele modificări

Politehnica Iași se va pregăti, în următoarele opt zile, la Cheile Grădiștei, Fundata. Ieșenii vor pleca luni dimineață spre complexul din județul Brașov, aflat o altitudine de 1.360 de metri, și vor avea la dispoziție ceva mai mult de o săptămână de pregătire, urmând să revină acasă în data de 5 iulie.

24 de jucători ai Politehnicii Iași, în cantonament

Antrenorul Claudiu Niculescu a anunțat lotul de 24 de jucători pentru primul cantonament al verii. Față de lista anunțată inițial de Liga2.ro au survenit două modificări.

În autocar va urca un al treilea portar, Timur Chistol, un junior de la Academia Politehnica Iași, în timp ce mijlocașul Alexandru Aftanache a fost lăsat acasă, urmând să fie împrumutat la o echipă din Liga 3.

În ceea ce-i privește pe jucătorii testați în ultima perioadă, doar doi dintre aceștia vor face deplasarea la Cheile Grădiștei. Cei doi sunt fundașul stânga Denis Ciaun, de la Știința Miroslava, și mijlocașul central Octavian Cracea, de la Sporting Juniorul Vaslui.

Lotul Politehnicii Iași pentru cantonamentul de la Fundata, Cheile Grădiștei:

portari: Ianoș Brînză, Alexandru Dohotariu, Timur Chistol;
fundași: Răzvan Tincu, Florin Plămadă, Christ Kouadio, Mădălin Martac, Dragoș Ungurenașu, Ștefan Ștefanovici, Viorel Lică, Alexandru Azoiței, Denis Ciaun;
mijlocași: Gabriel Vașvari, Ioan Pop, Ionuț Pelivan, Alexandru Hrib, Francisc Cristea, Anton Karachanakov, Octavian Cracea;
atacanți: Pawel Tomczyk, Mikhaylo Plokhotnyuk, David Ciubăncan, Robert Niamțu, Ionuț Grigoriu (atacanți).

Stafful tehnic va fi format din Claudiu Niculescu (antrenor principal), Mugur Cornățeanu (antrenor secund), Radu Sardescu (antrenor cu portarii), Lucian Turcu (preparator fizic), cât și de Marius Onofraș (team-manager), Gheorghe Ungheanu (magaziner), Ionuț Potochină (conducător auto), Andrei Gâdea (asistent medical), Bogdan Maricescu și Tudor Crețu (kinetoterapeuți).

În cele opt zile petrecute la Fundata, antrenorul Claudiu Niculescu va testa și alți jucători străini, unul dintre aceștia fiind mijlocașul de bandă olandez Torino Hunte (31 de ani), venit de la formația de ligă secundă Den Bosch.

Ieșenii vor mai completeze lotul în următoarea perioadă cu un portar, doi mijlocași centrali, un mijlocaș dreapta care să se încadreze în regula ”under 19” și un atacant.

Foto: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 26 Jun. 2022, 19:24 Liga 2
Pe aceeași temă