Încă o achiziție din Liga 1 pentru Poli Iași. Fundașul Mădălin Martac a semnat cu clubul din Copou

Narcis POHOAȚĂ 20 Jun. 2022, 19:09 Liga 2
Încă o achiziție din Liga 1 pentru Poli Iași. Fundașul Mădălin Martac a semnat cu clubul din Copou

Poli Iași a realizat luni, 20 iunie, al nouălea transfer al verii. Fundașul dreapta Marius Mădălin Martac, 31 de ani luna viitoare, a semnat un angajament pe un sezon cu gruparea din Copou, cu opțiune de prelungire.

Fotbalistul născut în data de 5 iulie 1991 ajunge la Poli Iași după șapte sezoane petrecute la Chindia Târgoviște, pentru care a marcat 4 goluri în aproape 200 de partide.

Mădălin Martac s-a despărțit de Chindia și a semnat cu Poli Iași

Martac a evoluat puțin în sezonul recent încheiat al Ligii 1, doar 590 de minute în 11 meciuri pentru Chindia.

Ieșenii au acoperit, astfel, unul dintre posturile considerate deficitare, cel de fundaș dreapta, acolo unde mai activează Christ Kouadio.

”După șapte ani petrecuți la Chindia, Marius Martac probabil simțea și el nevoia unei schimbări și ne bucurăm că am reușit să-l convingem să vină la Politehnica Iași, deși a mai fost ofertat insistent de un club din liga secundă. A fost dorit atât de către staff-ul tehnic, cât și de către noi, conducătorii, pentru că este un jucător serios, care ne va ajuta foarte mult în lupta pentru promovare”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul executiv al Politehnicii Iași, Florin Briaur.

Martac era unul dintre căpitanii echipei târgoviștene.

În cariera sa, fundașul originar din Titu, care are două promovări în Liga 1, cu Corona și Chindia, a mai evoluat la echipele Urban Titu, Oțelul Larissa, Corona Brașov și Universitatea Cluj. La Chindia juca din vara anului 2015, pentru care a evoluat în precedentele șapte sezoane de Liga 2 sau Liga 1.

  • Marius Mădălin Martac este al nouălea jucător transferat de Poli Iași în această vară, după Gabriel Vașvari (mijlocaș central, Sepsi), Răzvan Tincu (fundaș central, Sepsi), David Ciubăncan (atacant, Șoimii Lipova), Alexandru Dohotariu (portar, Sporting Juniorul Vaslui, împrumut), Ștefan Ștefanovici (fundaș stânga, Sporting Juniorul Vaslui, împrumut), Viorel Lică (fundaș central, Petrolul Ploiești), Anton Karachanakov (mijlocaș stânga bulgar, Pirin Blagoevgrad) și Pawel Tomczyk (atacant polonez, CS Mioveni).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-under-principala-preocupare-a-momentului-la-poli-iasi-pe-ce-posturi-vor-evolua-cei-doi-jucatori-sub-varsta-impusi-de-regula-frf-19235336

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-nu-mai-putin-de-42-de-antrenori-au-activat-la-cele-20-de-echipe-din-liga-2-in-sezonul-2021-2022-17-fiind-debutanti-zece-dintre-cluburi-n-au-schimbat-principalul-viito-19235305

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-inca-in-cautari-jucatorii-utilizati-in-meciul-test-in-familie-la-miroslava-trupa-lui-niculescu-va-disputa-si-un-amical-cu-fc-botosani-19235213

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-a-definitivat-programul-de-pregatire-poli-iasi-va-efectua-doua-cantonamente-unul-in-tara-si-unul-in-bulgaria-19235107

Narcis POHOAȚĂ 20 Jun. 2022, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă