Pierdere importantă pentru Poli Iași! Ovidiu Mihalache nu s-a mai prezentat în ultimele zile la antrenamente și își va rezilia contractul: ”Mintea lui nu mai era la fotbal”

Narcis POHOAȚĂ 02 Dec. 2021, 20:43 Liga 2

Politehnica Iași se desparte de cel mai experimentat jucător al său, Ovidiu Mihalache.

În vârstă de 37 de ani, vârstă pe care o va împlini la data de 14 decembrie, fundașul central al Iașiului nu s-a mai prezentat la echipă în ultima săptămână, invocând probleme personale, iar oficialii din Copou au anunțat că vor rezilia contractul, vineri, pe cale amiabilă.

Mihalache nu mai continuă cu Poli Iași: ”Mintea lui nu mai era la fotbal”

Antrenorul Costel Enache l-a învoit pe Mihalache pentru meciul cu Unirea Dej (scor 0-0), din etapa trecută, pentru a-și rezolva mai multe probleme personale, iar de atunci jucătorul care va împlini 37 de ani la mijlocul acestei luni nu a mai trecut pe la stadion.

Cum în acest sezon a jucat în doar patru meciuri, fiind măcinat de accidentări, Mihalache se va despărți de Poli Iași.

”Mihalache are niște probleme personale și l-am învoit. Până își rezolvă problemele, pentru că mintea lui nu mai era la fotbal, nu era apt mental pentru joc. Am stabilit că e mai bine să-și rezolve problemele familiale”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Întrebat dacă Mache va continua la Iași și din iarnă, antrenorul lui Poli a lăsat să se înțeleagă că șansele sunt minime: ”Nu cred că va mai reveni în lot, cel puțin nu în momentul acesta. Vom avea discuții, să vedem și părerea lui”.

Foarte probabil, Mihalache își va rezilia vineri contractul scadent în vară.

Născut la Iași, Ovidiu Marius Mihalache, 37 de ani, joacă la Poli Iași din anul 2013, iar în carieră a mai evoluat la formațiile Auxerre Lugoj, Astra Ploiești și FC Bihor.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/repetitie-pentru-play-off-trei-meciuri-de-foc-in-liga-2-in-ultima-etapa-din-2021-se-intalnesc-clasatele-pe-locurile-1-si-3-4-si-2-si-6-si-5-programul-rundei-si-partidele-televizate-19212462

https://liga2.prosport.ro/seria-1/seful-clubului-poli-iasi-a-facut-anuntul-in-privinta-continuarii-sau-nu-cu-antrenorul-costel-enache-in-privinta-sa-nu-mai-conteaza-rezultatul-ultimului-meci-din-2021-19212272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-dupa-al-doilea-0-0-consecutiv-inregistrat-de-poli-iasi-daca-sekou-camara-e-intr-o-zi-mai-putin-buna-ne-uitam-la-luna-asta-e-realitatea-19212089

Narcis POHOAȚĂ 02 Dec. 2021, 20:43 Liga 2
Pe aceeași temă