S-a ”rupt” și Ovidiu Mihalache! Probleme mari de lot pentru Costel Enache înaintea meciului pe care Poli Iași îl are la Călărași

Narcis POHOAȚĂ 26 Sep. 2021, 14:21 Liga 2
S-a ”rupt” și Ovidiu Mihalache! Probleme mari de lot pentru Costel Enache înaintea meciului pe care Poli Iași îl are la Călărași

Problemele medicale ale jucătorilor Politehnicii Iași continuă să-i dea mari bătăi de cap antrenorului Costel Enache. După accidentările mai vechi și de durată ale lui Deretti, Stoenac, Târșa și Pop, antrenorul echipei din Copou a pierdut alți trei jucători importanți pentru următorul joc din campionat.

Mihalache s-a accidentat înaintea meciului cu Dunărea

La antrenamentul de astăzi, la care Pușcaș și Stan i-au privit pe colegii lor de pe margine, s-a accidentat și Ovidiu Mihalache, fotbalistul în vârstă de 36 de ani devenind astfel indisponibil pentru partida de marți, din deplasare, cu Dunărea Călărași, din etapa a 8-a a Ligii 2.

Stan și Pușcaș nu pot juca nici ei pentru Poli Iași, Serediuc e incert

Alexandru Stan nu va juca nici el la Călărași, din cauza unei sinuzite, în timp ce Cristian Pușcaș își amână revenirea pe teren, tot din motive medicale. Acesta încă nu s-a refăcut în totalitate după o răceală puternică și nu poate reveni pe teren, în condițiile în care analizele nu au ieșit în parametrii normali.

De asemenea, Costel Enache nu știe încă dacă se va putea baza la Călărași și pe Tiberiu Serediuc, acesta fiind incert tot din cauza unei accidentări.

În ciuda atâtor absențe, ieșenii nu iau în calcul decât varianta victoriei în meciul cu Dunărea, echipă situată pe locul 18 în clasament, antepenultimul, cu doar 3 puncte obținute în 7 etape. De altfel, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila, penultima din clasament, sunt singurele formații fără victorie în acest sezon.

Poli Iași ocupă locul 11, cu 9 puncte, la fel ca Ripensia și FC Brașov, care au golaveraje inferioare.

Meciul Dunărea Călărași – Politehnica Iași se desfășoară în încheierea etapei a 8-a a Ligii 2, marți, 28 septembrie, de la ora 17:00.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-patru-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-miercurea-ciuc-are-loc-cel-mai-echilibrat-joc-19202777

Narcis POHOAȚĂ 26 Sep. 2021, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă