Petrolul și FK Csikszereda, amicale importante în această vară. Cele două pretendente la promovare vor juca împotriva unei echipe din Liga 1, la Poiana Brașov

Răzvan STÎNGĂ 04 Jun. 2021, 18:22 Liga 2
Petrolul și FK Csikszereda, amicale importante în această vară. Cele două pretendente la promovare vor juca împotriva unei echipe din Liga 1, la Poiana Brașov

Echipele din Liga 2 nu mai au mult și vor începe perioada de pregătire, pentru sezonul următor. În curând, vor fi făcute publice și cantonamentele și meciurile amicale, dar până atunci s-a aflat de testele a două echipe cu pretenții pentru stagiunea următoare, promovarea în Liga 1.

FK Csikszereda și Petrolul au programat câte un amical cu Viitorul Constanța 

Este vorba de FK Csikszereda și Petrolul, care vor juca, amândouă, câte un meci amical cu echipa de Liga 1, Viitorul Constanța. Anunțul a fost făcut de echipa patronată de Gică Hagi, cu privire la perioada de pregătire din această vară.

FK Csikszereda va juca prima cu formația din Constanța, pe 3 iulie, de la ora 11:00. Petrolul o va face în aceeași zi, dar la altă oră, de la 17:00. Amicalele vor avea loc la Poiana Brașov, ceea ce înseamnă că atât FK Csikszereda cât și Petrolul s-ar putea afla, foarte probabil, într-un stagiu de pregătire montan, chiar la Poiana Brașov sau într-o localitate apropiată locației.

CS Mioveni și SR Brașov vor avea și ele amicale cu Viitorul Constanța 

Un amical în compania Viitorului Constanța va juca și CS Mioveni, recent promovată în Liga 1 după ce a câștigat barajul cu FC Hermannstadt. Partida este progaramată pe 30 iunie, de la ora 11:00, tot la Poiana Brașov.

SR Brașov, din Liga 3, va evolua și ea contra constănțenilor, pe 23 iunie, de la ora 17:00.

”Lotul echipei FC Viitorul Constanța a intrat în vacanță imediat după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe din barajul pentru Conference League, reunirea fiind programată la 20 iunie.

Pe 21 iunie va avea loc vizita medicală la Constanța, iar în aceeași zi se va pleca într-un cantonament de aproximativ două săptămâni la Poiana Brașov, până pe 3 iulie.

În acest stagiu montan formația noastră va disputa și șase meciuri de verificare.

După revenirea la Constanța a fost programat un alt meci amical înaintea debutului în sezonul 2021/2022, pe teren propriu, la 10 iulie, în compania formației bulgare Cernomore Varna.

Programul partidelor amicale:

23.06: FC Viitorul Constanța – SR Municipal Brașov (ora 17.00)

26.06: FC Viitorul Constanța – Rapid București (ora 11.00)

30 iunie: FC Viitorul Constanța – CS Mioveni (ora 11.00)

30 iunie: FC Viitorul Constanța – Chindia Târgoviște (ora 18.00)

03 iulie: FC Viitorul Constanța – Csikszereda Miercurea Ciuc (ora 11.00)

03 iulie: FC Viitorul – Petrolul Ploiești (ora 17.00)

10 iulie: FC Viitorul Constanța – Cernomore Varna (ora 19.00)”, se arată în comunicatul emis de FC Viitorul, care anunță amicalele cu cele două echipe de Liga 2, FK Csikszereda și Petrolul, și cu formația de Liga 3, SR Brașov.

Petrolul se reunește pe 12 iunie și a făcut trei transferuri. FK Csikszereda se reunește tot la jumătatea lunii, dar nu a mutat la capitolul noutăți 

Petrolul se va reuni pe 12 iunie, urmând să ofere informații cu privire la perioada de pregătire în zilele următoare. Și FK Csikszereda intenționează să aibă primele antrenamente undeva în jurul datei de 15 iunie. FK Csikszereda are în plan să organizeze două stagii de pregătire înainte de începerea campionatului următor, unul în țară, altul în afara țării.

Sunt șanse ca Valentin Suciu să își ducă jucătorii în Turcia, în legătură cu stagiul de pregătire din afara României, așa cum s-a întâmplat și în iarnă.

(N.r. – Mergeți după aceeași rețetă în privința transferurilor, jucători din Liga 2 și Ungaria?) Se poate spune și așa, sunt și jucători din Liga 2, și jucători din Ungaria. Dar, urmărim și jucători din alte țări”, a declarat Valentin Suciu pentru Liga2.ro cu privire la transferurile pe care ciucanii le vor face în această vară.

Până acum, nu a fost anunțată oficial vreo mutare la FK Csikszereda, în timp ce cu Petrolul au semnat deja atacantul Marius Coman (24 de ani, ex Fotbal Comuna Recea) și mijlocașul Darius Buia (27 de ani, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu). ”Lupii galbeni” l-au mai luat și pe mijlocașul Eugeniu Cebotaru (36 de ani, ex Academica Clinceni), dar nu a fost prezentat.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures, FK Csíkszereda și Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-care-au-drept-de-joc-in-noul-sezon-al-ligii-2-editia-2021-2022-cum-se-va-desfasura-campionatul-si-modul-in-care-se-promoveaza-si-retrogradeaza-19188314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-dunarea-calarasi-pierde-fotbalistii-importanti-negocierile-cu-alte-cluburi-din-liga-2-au-inceput-de-mai-bine-de-doua-luni-tonul-a-fost-dat-de-creierul-cristian-pustai-si-19188340

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducatorii-clubului-petrolul-sunt-de-acord-cu-asocierea-cu-primaria-ploiesti-dupa-ce-partenerul-finantator-s-a-retras-scrisoarea-de-intentie-trimisa-edilului-andrei-volosevici-si-reactia-presedint-19188344

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Jun. 2021, 18:22 Liga 2
Pe aceeași temă