Petrolul, nevoită să se descurce fără Dragoș Gheorghe. Cât va absenta mijlocașul, accidentat în partida cu FC Buzău

Andrei PASCU 08 Mar. 2022, 11:54 Liga 2
Petrolul, nevoită să se descurce fără Dragoș Gheorghe. Cât va absenta mijlocașul, accidentat în partida cu FC Buzău

Dragoș Gheorghe, accidentat în primele minute ale meciului Petrolului cu FC Buzău, a primit verdictul medicilor în privința problemei.

Mijlocașul adus în această iarnă de la Astra a efectuat anumite analize și s-a ales cu ruptură musculară la gambă. Așa se face că Gheorghe nu va putea ajuta Petrolul în partida din ultima rundă a sezonului regular, cu Unirea Constanța, dar nici în startul play-off-ului.

Dragoș Gheorghe stă pe tușă trei săptămâni

Dragoș Gheorghe a fost schimbat după numai 22 de minute în confruntarea de pe ”Ilie Oană”, cu FC Buzău, după un duel cu Adi Chică-Roșă. A fost înlocuit, iar în zilele ulterioare a făcut mai multe analize, ca urmare a faptului că problema a persistat.

Astfel, Nicolae Constantin nu va putea miza pe el în partida Petrolului de joi, de la ora 19:30, cu Unirea Constanța, din ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, potrivit Gazeta Prahova. În plus, și apoi ”principalul” echipei ploieștene va fi nevoit să găsească alte variante. Medicul i-a recomandat lui Gheorghe o pauză de aproximativ trei săptămâni, iar abia ulterior să reia antrenamentele.

În vârstă de 23 de ani, Dragoș Gheorghe a venit în perioada de transferuri trecută la Petrolul, de la Astra. El s-a aflat, la jocul cu FC Buzău, la al doilea în tricoul ploieștenilor, fiind introdus de Nicolae Constantin pe teren și în partida care a deschis anul, cu Politehnica Timișoara, oprită în prima repriză din cauza nocturnei de pe ”Dan Păltinișanu”, căzută de două ori.

  • Dragoș Gheorghe a fost unul dintre principalii marcatori ai Petrolului în amicalele desfășurate de echipă în pregătirea de iarnă.

Petrolul, campioana sezonului regular 

Petrolul va termina sezonul regular pe primul loc, indiferent de ce se va întâmpla în ultima etapă. Nu se știe încă la ce diferență față de următoarele clasate, FC Hermannstadt și Universitatea Cluj, care nu au disputat nici meciul direct din penultima rundă a campionatului, a 18-a.

După 18 meciuri în sezonul regular, Petrolul a adunat 46 de puncte și are un golaveraj de plus 33.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-grupa-de-juniori-a-unui-club-ucrainean-blocata-in-romania-dupa-izbucnirea-razboiului-a-fost-oaspete-pe-ilie-oana-la-meciul-petrolul-fc-buzau-copiii-aplaudati-de-toti-spectato-19222126

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-multumit-de-egalul-petrolului-cu-fc-buzau-am-castigat-un-punct-dar-si-respectuos-cu-adversarul-sper-sa-le-fie-de-folos-punctul-asta-19222028

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-antrenorul-fc-brasov-si-a-bagat-jucatorii-in-sedinta-la-primul-antrenament-al-saptamanii-si-anunta-un-meci-de-care-pe-care-la-miercurea-ciuc-19222320

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-inaintea-derby-ului-fc-hermannstadt-u-cluj-pentru-locul-2-in-liga-2-avem-jucatori-inteligenti-si-suntem-constienti-de-importanta-celor-trei-puncte-19222308

 

Andrei PASCU 08 Mar. 2022, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă