Programul ultimei etape a sezonului regular de Liga 2 și meciurile televizate. Opt partide sunt puse să se dispute în același timp

Marius ANGHEL 07 Mar. 2022, 14:05 Liga 2
Programul ultimei etape a sezonului regular de Liga 2 și meciurile televizate. Opt partide sunt puse să se dispute în același timp

Ultima etapă a sezonului regular de Liga 2 va fi una extrem de atractivă. Pe lângă faptul că patru echipe se vor lupta pentru ultimele două locuri de play-off, două dintre ele urmând a se întâlni chiar în meci direct, și celelalte formații au o miză.

În afară de Petrolul, liderul clasamentului, și Dunărea Călărași, ocupanta locului 18, celelalte cluburi din eșalonul secund își pot schimba poziția în clasament în funcție de rezultatele din această rundă a 19-a. Rămâne de văzut și situația celor de la FC Hermannstadt, care și ea ar putea să-și asigure locul 2 în cazul în care învinge ”U” Cluj în ultimul meci al etapei a 18-a, stabilit marți, 8 martie, de la ora 19:00, la Mediaș.

Ultima etapă a sezonului regular de Liga 2 începe joi și se încheie duminică. 8 jocuri se dispută sâmbătă, de la ora 14:00

Din acest motiv, opt meciuri din cele zece ale etapei a 19-a a Ligii 2, ultima a sezonului regular, vor avea loc în același timp, sâmbătă, 12 martie, de la ora 14:00, așa cum au stabilit Federația Română de Fotbal și deținătorii de drepturi TV din acest eșalon.

Primul meci al etapei va avea loc joi, la Buftea, de la ora 19:30, între Unirea Constanța și Petrolul, iar ultimul este stabilit să se desfășoare duminică, de la ora 11:30, între ”U” Cluj și Dunărea Călărași.

Patru echipe calificate matematic în play-off, 12 sigure de play-out

În acest moment, calificate matematic în play-off sunt echipele Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt, Universitatea Cluj și Steaua, iar pentru ultimele două locuri se luptă Concordia Chiajna, FC Buzău, FK Miercurea Ciuc și Unirea Slobozia.

De participarea în play-out sunt sigure echipele: Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călărași, Unirea Constanța, FC Brașov, Astra, Poli Timișoara, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Unirea Dej, Ripensia Timișoara, Politehnica Iași, CS Comunal Șelimbăr și Metaloglobus București.

  • Ca de obicei, toate meciurile din Liga 2 vor fi transmise în format LIVE-TEXT de Liga2.ro, singurul site care se ocupă exclusiv cu promovarea fotbalului din liga secundă.

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor

Program meciuri etapa 19 Liga 2:

joi, 10 martie 2022, ora 19:30
Unirea Constanţa – Petrolul Ploiești – DigiSport, TelekomSport și LookSport

sâmbătă, 12 martie 2022, ora 14:00
Politehnica Timișoara – FC Hermannstadt
FC Buzău – Concordia Chiajna – DigiSport, TelekomSport și LookSport
Politehnica Iaşi – Astra
Metaloglobus Bucureşti – Steaua București
FK Miercurea Ciuc – FC Braşov – DigiSport, TelekomSport și LookSport
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CS Comunal Şelimbăr
Dacia Unirea Brăila – Unirea Dej
Unirea Slobozia – Ripensia Timișoara

duminică, 13 martie 2022, ora 11:30
Universitatea Cluj – Dunărea Călăraşi – DigiSport, TelekomSport și LookSport

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 07 Mar. 2022, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă