Fără un obiectiv clar, Steaua continuă să investească în jucători și mai face o mutare importantă. Dragoș Gheorghe, prezentat de ”militari”

Andrei PASCU 26 Aug. 2022, 13:46 Liga 2
Fără un obiectiv clar, Steaua continuă să investească în jucători și mai face o mutare importantă. Dragoș Gheorghe, prezentat de ”militari”

Steaua continuă să investească în fotbaliști cu nume, chiar dacă și în acest sezon are un obiectiv modest pentru lotul format, salvarea de la retrogradare. După rezultatul rușinos cu FK Miercurea Ciuc (scor 0-4), în Ghencea a mai ajuns un jucător important la nivelul Ligii 2, Dragoș Gheorghe (23 de ani), sub formă de împrumut.

Steaua a anunțat aducerea mijlocașului vineri, prin intermediul paginii de Facebook, iar contractul dintre părți este valabil până în vara anului următor, până la finalul actualul sezon de Liga 2.

Deși formația lui Daniel Oprița lasă impresia că l-a achiziționat definitiv pe Gheorghe, Liga2.ro a aflat că mijlocașul e doar împrumutat de la Petrolul, cu care se mai află sub contract încă un an.

Steaua l-a împrumutat pe Dragoș Gheorghe de la Petrolul

Dragoș Gheorghe a jucat sezonul trecut la Petrolul, dar a evoluat și pentru Astra. A început campionatul de Liga 2 la formația giurgiuveană, la care a și crescut, care a apoi l-a cedat la Petrolul, pentru care nu a prins însă prea multe minute din cauza faptului că s-a accidentat la al doilea meci.

Gheorghe a fost utilizat în numai patru meciuri de Nicolae Constantin, iar plecarea lui de la Petrolul, sub formă de împrumut sau cedat definitiv, era preconizată încă după promovarea ”lupilor” în SuperLigă. De altfel, mijlocașul nici nu a evoluat în prima divizie, în 2022-2023.

FOTBAL

Bine ai venit, Dragoș Gheorghe!

Fostul mijlocaș al celor de la Astra și Petrolul Ploiești, Dragoș Gheorghe, a semnat cu echipa noastră un contract valabil pe un sezon.

În vârstă de 23 de ani, Dragoș Gheorghe a fost format de Astra Giurgiu, echipă pentru care a marcat 5 goluri în 24 de meciuri, iar în ultimele șase luni a aparținut de Petrolul.

Este un fotbalist care va aduce mai multă viteză în jocul echipei și căruia îi dorim mult succes în tricoul Stelei”, a precizat Steaua în privința aducerii mijlocașului, care nu precizează și forma achiziției, aceea a împrumutului.

Dragoș Gheorghe, meciuri în Liga 1 pentru Astra

În sezonul trecut de Liga 2, Dragoș Gheorghe a evoluat pentru Astra în 15 meciuri, în toate a fost titular, iar în zece dintre ele a fost înlocuit. A înscris și 5 goluri.

În precedentele două sezoane de Liga 1, înainte ca fosta campioană a României să retrogradeze în Liga 2, care va lua startul în actualul sezon în Liga 3, a evoluat în șapte meciuri pentru Astra, cât și în două jocuri din Cupa României. A jucat mai mult pentru echipa secundă a Astrei, în Liga 3.

Dragoș Gheorghe poate debuta pentru Steaua în partida cu CSC Dumbrăvița

Doar patru puncte are Steaua până acum, după trei etape în Liga 2. A început sezonul cu Metaloglobus, cu care a remizat, scor 1-1, după care a trecut de CSM Slatina în deplasare, cu 2-1.

În runda a 4-a, Steaua va întâlni CSC Dumbrăvița, în deplasare, luni, 29 august, de la ora 18:00. E posibil ca Dragoș Gheorghe să fie în lotul lui Daniel Oprița, dar să fie și utilizat în confruntarea cu nou-promovata din Liga 3.

Foto: Steaua și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

 

Andrei PASCU 26 Aug. 2022, 13:46 Liga 2
Pe aceeași temă