Petrolul intenționează să plece din țară pentru cantonament, dar pandemia poate schimba planurile. Costel Lazăr: ”Nu riscăm sănătatea jucătorilor. Nimeni nu a semnat contract pentru cazare, masă și jocuri-test”

Andrei PASCU 31 Dec. 2021, 14:47 Liga 2
Petrolul intenționează să plece din țară pentru cantonament, dar pandemia poate schimba planurile. Costel Lazăr: ”Nu riscăm sănătatea jucătorilor. Nimeni nu a semnat contract pentru cazare, masă și jocuri-test”

Petrolul va aborda a doua parte a campionatului Ligii a 2-a cu mare încredere, ținând cont de parcursul foarte bun de până acum. Ploieștenii au impus respect prin joc și prin rezultate, iar acum planurile lui Nicolae Constantin se îndreaptă și către perioada de pregătire din luna ianuarie.

Petrolul se va reuni la 10 ianuarie, într-o zi de luni, iar apoi va face vizita medicală la INMS București. Vor începe ulterior și antrenamentele, iar în momentul de față e luat în calcul și un stagiu de pregătire în afara României. Petrolul intenționează să plece în Turcia, în Antalya, dar totul depinde de evoluția pandemiei, potrivit Gazeta Prahova.

Petrolul ia în calcul un cantonament în Turcia 

Dacă situația va fi una bună, atunci Nicolae Constantin își va pregăti jucătorii într-o țară în care iernile sunt mai blânde și unde doresc să plece și alte echipe din Liga 2, pentru o pregătire benefică reluării campionatului. În caz contrar, liderul diviziei secunde va căuta cele mai bune variante în România.

Nu voi risca sub nicio formă sănătatea jucătorilor, mergând undeva unde să se îmbolnăvească, Doamne ferește!

Suntem pe locul întâi, ne-am calificat și matematic în play-off, de ce să greșim și să avem, apoi, probleme? Doar știe toată suflarea petrolistă ce s-a întâmplat în play-off-ul din 2020. De altfel, am auzit că deși au fost cluburi din țară, și de la eșalonul secund, care și-au făcut publică intenția de a organiza un cantonament în Turcia, iarna aceasta, nimeni nu a semnat însă un contract pentru cazare, masă și jocuri-test”, a declarat Costel Lazăr, președintele Petrolului, pentru sursa amintită.

Petrolul, trei meciuri și intră în ”focul” play-off-ului 

În 2022, în sezonul regular, cu prezența în play-off deja asigurată, ploieștenii le vor mai întâlni pe Politehnica Timișoara (deplasare), FC Buzău (acasă) și Unirea Constanța (deplasare).

Ploieștenii au un avans de nouă puncte față de locul 3, Concordia Chiajna, o diferență care și în play-off va cântări mult, mai ales pentru faptul că punctele nu se înjumătățesc, iar primele șase intră în grupa pentru promovare cu întreg punctajul acumulat în sezonul regular.

Până la reunire, probabil că Petrolul va face și primele anunțuri cu privire la veniri și plecări. Până acum, ploieștenii nu au făcut precizări în această direcție, dar, după cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, la echipă nu va mai continua Andrei Rus (21 de ani). Contractul dintre cele două părți a fost deja reziliat.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laurentiu-marinescu-creste-gradul-de-incredere-in-tabara-petrolului-daca-esti-la-fel-de-bun-nu-te-poate-opri-nimeni-fostul-mijlocas-previziuni-pentru-a-doua-parte-a-campionatului-19214972

https://liga2.prosport.ro/seria-1/12-echipe-din-liga-2-n-au-mutat-pe-banca-tehnica-in-acest-sezon-sunt-insa-sase-care-au-fost-devoratoare-de-antrenori-o-practica-tot-mai-des-intalnita-in-fotbalul-romanesc-19214899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-1-cu-18-echipe-in-cazul-in-care-dinamo-va-retrograda-mirel-radoi-are-informatii-in-acest-sens-sunt-sigur-cum-ar-putea-modifica-aceasta-situatie-campionatul-ligii-2-19214881

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eduard-novak-a-anuntat-ca-ministerul-sportului-va-finanta-academiile-de-fotbal-incepand-cu-2022-sunt-copiii-nostri-si-este-normal-ca-statul-sa-investeasca-in-copii-19214748

 

 

 

 

Andrei PASCU 31 Dec. 2021, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă