Petrolul, eșec drastic în fața Voluntariului într-o partidă de verificare. Ploieștenii au condus cu 2-0, dar echipa din Liga 1 a revenit și a marcat gol după gol

Autor: Andrei PASCU Publicat: 09 Sep. 2020, 14:21 Liga 2
Petrolul, eșec drastic în fața Voluntariului într-o partidă de verificare. Ploieștenii au condus cu 2-0, dar echipa din Liga 1 a revenit și a marcat gol după gol

Petrolul a disputat miercuri un joc de verificare împotriva echipei din Liga 1, FC Voluntari. Partida a avut loc la Buftea, iar formația lui Viorel Moldovan a cedat la o diferență de șase goluri, cu 2-8. La pauză a fost egal, 2-2, dar Petrolul a condus cu 2-0. A început foarte bine meciul și a marcat în interval de doar patru minute, prin Saim Tudor (19) și Eugen Zasavițschi (23).

Petrolul a încasat opt goluri consecutive 

În a doua parte a primei reprize a venit rândul Voluntariului să marcheze de două ori, prin Valentin Voinescu (35) și Sousa Anderson (38). Partea a doua a fost la discreția echipei din prima ligă, care a marcat de șase ori. Cel mai bun om al ultimelor 45 de minute a fost Cosmin Achim, autorul a două goluri (54, 86). Au mai înscris Ion Gheorghe (53), Sebastian Mailat (64) și Eric de Oliveira (70).

  • Echipa Petrolului: Avram – Olaru, Răuță, Mondragon (46 Constantinescu), Poelmans – Botic – Constantinescu (60 Dumitru), Zasavțschi (46 Diarra), Nițescu (Bucur), Ben Levi – Saim Tudor

Viorel Moldovan testează un jucător 

Jhon Mondragon este un nume nou în echipa Petrolului. El evoluează pe postul de fundaș central, are 25 de ani și încă nu a semnat un contract cu ploieștenii. Va fi atent monitorizat de Viorel Moldovan, anunță FC Petrolul, iar în cazul în care va da un randament bun i se va propune o înțelegere. Columbianul are un trecut interesant, evoluând în Spania pentru Osasuna U19 și CA Osasuna Promesas. Ultimul club la care a fost legitimat, Sport Boys Callao (Peru), s-a despărțit de el în iarnă.

Petrolul are următorul meci în Liga 2, marți, 15 septembrie, cu Ripensia, la Timișoara. Partida face parte din etapa a treia, iar în primele două runde echipa din Ploiești a înregistrat o înfrângere, 1-2 cu Farul, și o victorie, 4-0 cu CSM Reșița. De altfel, după succesul din Valea Domanului, Viorel Moldovan vorbea de alte eventuale veniri, printre care se număra și un fundaș central.

Am adus jucători de calitate, au nevoie de timp pentru a se integra în echipă. Mai avem din cauza unor probleme birocratice, pe Salifu. O să încercăm să mai găsim un atacant și un fundaș central de calitate, pentru a avea o echipă cu care putem promova”, afirma Viorel Moldovan după meciul cu CSM Reșița.

Foto: Răzvan Părăsică/ Sport Pictures 

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 09 Sep. 2020, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă