Petrolul a pierdut amicalul cu Sepsi OSK, într-un meci cu o evoluție spectaculoasă a scorului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Oct. 2020, 13:30 Actualizat: 09 Oct. 2020, 18:18 Liga 2

Aflată de luni într-un mini-cantonament la Poiana Brașov, posibil datorită faptului că meciul din acest weekend cu CSM Slatina a fost amânat pentru 28 octombrie, echipa Petrolul s-a deplasat în această dimineață la Ghimbav, acolo unde a desfășurat un meci amical cu prim-divizionara Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. A rezultat un joc cu multe goluri, o sumedenie de alte ocazii consemnate la cele două porți, covăsnenii impunându-se cu 5-4, după ce la pauză au avut 3-2.

Sepsi OSK, victorioasă în amicalul cu Petrolul

Jocul test dintre Petrolul și Sepsi OSK trebuia să se dispute, inițial, pe terenul prim-divizionarei antrenate de fostul antrenor al ”lupilor” Leo Grozavu, dar, din cauza ploilor căzute în ultimele zile în toată zona Brașovului, s-a ales varianta Ghimbav. De altfel, partida s-a desfășurat pe o ploaie ce nu s-a oprit niciun moment de-a lungul celor 90 de minute.

După primele 45 de minute, trupa lui Grozavu a condus cu 3-2, după golurile reușite de Gabriel Vașvari (9 – penalty), Cătălin Golofca (17) și Admir Bajrovic (42), respectiv Vasile Buhăescu (14) și Sory Ibrahim Diarra (40). La penalty, Mondragon l-a faultat pe Achahbar, lui Buhăescu i-a pasat din stânga Diarra, după o acțiune personală, iar la golul lui Diarra servant a fost Buhăescu.

Buhăescu și Diarra au fost actorii a trei goluri din cele patru înscrise de Petrolul

În partea secundă s-au mai marcat câte două goluri de fiecare echipă. Sepsi OSK a punctat prin Anass Achahbar (63) și Istvan Fulop (71), iar pentru Petrolul au mai înscris Răzvan Matiș (50), din 16 metri lateral dreapta, și Vasile Buhăescu (65 – penalty), după ce Diarra a obținut lovitura de pedeapsă.

Evoluția scorului a fost următoarea: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4 și 5-4. Adică trupa din Sfântu Gheorghe a fost mereu la conducere, iar aproape de fiecare dacă când Petrolul egala mai înscria o dată. Fiecare echipă a înscris câte o dată din penalty.

Viorel Moldovan a apelat, în această întâlnire la următorii jucători: Avram – Olaru, Răuță, Huja, Poelmans – Mondragon (Nicolae 75) – Ben Levy (Iovu 75), Matiș (Enache 75), Botic (Nițescu 75), Diarra – Buhăescu.

Sâmbătă, Petrolul încheie mini-cantonamentul montan cu un nou amical, de această dată urmând să joace cu FC Voluntari, club care are mai multe cazuri pozitive de COVID-19 la echipa secundă.

Foto: Cristi Stavri / Petrolul Ploiești

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Oct. 2020, 13:30 Actualizat: 09 Oct. 2020, 18:18 Liga 2
Pe aceeași temă