Petrolul a început mini-cantonamentul de la Poiana Brașov fără patru jucători în lot. Doi dintre ei nu mai continuă cu echipa. Ploieștenii au mai făcut încă o achiziție

Marius ANGHEL 05 Oct. 2020, 22:03 Liga 2
Petrolul a început mini-cantonamentul de la Poiana Brașov fără patru jucători în lot. Doi dintre ei nu mai continuă cu echipa. Ploieștenii au mai făcut încă o achiziție

Fără meci la finalul săptămânii, fiindcă federația vrea protejarea suprafaței de joc pe ”Ilie Oană” înainte de România – Austria, Petrolul își va petrece următoarele zile într-un cantonament la Poiana Brașov. Ploieștenii au început de luni această mini-perioadă de pregătire, nu înainte de a mai perfecta o achiziție, cât și de a se despărți de doi dintre jucătorii aduși pentru acest nou sezon de Liga 2, în ultima zi a perioadei de transferuri.

Vajushi a rămas la Ploiești, Cebotari merge la națională. La Zasavițchi și Dumitru s-a renunțat

Din lotul cu care s-a plecat de astăzi la Poiana Brașov nu fac parte patru jucători, anunță Petrolul pe site-ul oficial.

Albanezul Armando Vajushi a rămas la Ploiești după ce a acuzat o accidentare din primele minute ale meciului cu Viitorul Pandurii, el urmând un program separat de pregătire pe parcursul acestor zile, sperându-se ca de săptămâna viitoare să reînceapă antrenamentele la capacitate normală.

În timp ce portarul Nicolai Cebotari a plecat la echipa națională a Moldovei, fiind convocat în lotul lărgit pentru meciurile cu Italia (amical), Grecia și Slovenia (ambele în Liga Națiunilor).

În schimb, cu mijocașul moldovean Eugen Zasavițchi s-a ajuns, astăzi, la un acord privind încetarea contractului, în timp ce la tânărul mijlocaș Alexandru Dumitru s-a renunțat, astfel că nici el nu mai face parte din lotul primei echipe.

Vlad Bogdan, o nouă tânără achiziție făcută de Petrolul

Tot în ultima zi de transferuri, Petrolul a mai bifat achiziționarea unui tânăr jucător.

Este vorba despre Vlad Bogdan, născut în 2003, de la Viitorul Cluj. Acesta poarte juca ”aripă”, atât în stânga, cât și în dreapta, și a semnat un contract valabil pe doi ani, cu prelungire pe încă trei după ce împlinește 19 ani.

Moldovan pune accentul pe pregătirea fizică și apoi își urmărește jucătorii în două amicale 

Revenind la mini-cantonament montan de cinci zile de la Poiana Brașov, Viorel Moldovan va încerca în această perioadă să pună accentul pe latura fizică a pregătirilor.

„Vom căuta să reglăm câteva lucruri din acest punct de vedere, în condițiile în care jucătorii au venit pe rând, așa încât nu se află, cu toții, la același nivel fizic”, a spus Viorel Moldovan.

Stagiul montan se va încheia cu două jocuri de verificare, în ambele adversare fiind echipe din Liga 1. Vineri, de la ora 11:00, Petrolul o va întâlni, la Sfântu Gheorghe, pe Sepsi OSK, iar sâmbătă va juca pe terenul celor de la FC Voluntari.

Următorul meci oficial al Petrolului va fi în deplasare la Fotbal Comuna Recea, data nefiind încă stabilită cu exactitate.

Marius ANGHEL 05 Oct. 2020, 22:03 Liga 2
Pe aceeași temă