Paul Cosma, portarul dorit de Viitorul Pandurii, va merge în probe la FC Botoșani: ”Sunt pregătit să fac pasul într-un eşalon superior”

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 16:38 Liga 2
Paul Cosma, portarul dorit de Viitorul Pandurii, va merge în probe la FC Botoșani: ”Sunt pregătit să fac pasul într-un eşalon superior”

Viitorul Pandurii și-a manifestat interesul pentru transferul portarului Paul Cosma (18 ani), de la Sportul Şimleu Silvaniei (Seria 10 din Liga 3). Gorjenii au însă de așteptat dacă vor în continuare să îl ia, pentru că tânărul va merge în probe la o echipă din Liga 1, FC Botoșani.

Paul Cosma: ”Saltul de la Liga a 3-a la Liga 1 ar fi cam mare în momentul de faţă, dar voi vorbi cu antrenorul ”

Despre interesul celor două cluburi a vorbit și Paul Cosma, care a lăsat impresia că, așa cum și era de așteptat, pare tentat să meargă în prima divizie. E nerăbdător să se pregătească cu echipa din Moldova, iar dacă va convinge, i se va propune un contract.

Sunt foarte fericit să aud că echipe din eşaloanele superioare sunt interesate de mine şi evoluțiile mele sunt apreciate de conducerea echipei, cât şi de alte echipe. Acest lucru mă face să muncesc mai mult şi să îmi îndeplinesc visul, de a juca în prima liga.

Este o diferenţă mare între Liga a 3-a şi Liga a 2-a, dar mai ales între Liga a 3-a şi prima ligă, însă sunt pregătit să fac pasul într-un eşalon superior. Voi munci mai mult, dar şi mai bine pentru a suplini experienţa prin muncă şi seriozitate.

Evident, saltul de la Liga a 3-a la Liga 1 ar fi cam mare în momentul de faţă, dar voi vorbi cu antrenorul, cu domnul Gurzău pentru a vedea opţiunile şi voi lua decizia cea mai bună”, a spus Paul Cosma, citat de Sportul Sălăjean.

Tânărul a avut evoluții bune în acest sezon și din acest motiv a atras atenția staffului lui Flavius Stoican. Cosma mai este dorit însă și de alte echipe din Liga 2, dar și cei de la FC Botoșani, care la prima vedere au cele mai mari șanse să îl transfere.

Viitorul Pandurii, în pericol să piardă patru fotbaliști 

Până atunci, Viitorul Pandurii trebuie să rezolve situația a patru fotbaliști, ale căror contracte expiră în vară. Din informațiile oferite în exclusivitate de Liga2.ro, fundașul Andrei Dragu (21 de ani), mijlocașii Marius Cioiu (21 de ani) și Paul Chiorean (23 de ani) și atacantul Daniel Paraschiv (21 de ani) au înțelegerile scadente la final de stagiune și au fost demarate negocierile cu ei, în privința prelungirilor.

Doar că fotbaliștii ar fi refuzat să semneze noi contracte, la primele discuții cel puțin, și se gândesc serios la transferurile la alte echipe. Nu au acceptat prevederile noilor înțelegeri. În privința lui Daniel Paraschiv au apărut deja primele cluburi interesate, atât din Liga 2, dar și din Liga 1.

Paraschiv a recunoscut interesul și posibilitatea unui transfer la UTA.

Foto: C.S. Sportul ”2007” Șimleu Silvaniei

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-jucatorul-pe-care-viitorul-pandurii-crede-ca-poate-sa-obtina-un-milion-de-euro-nu-se-gandeste-momentan-la-transfer-vrea-sa-promoveze-mai-intai-cu-echipa-gorjeana-jocul-ne-da-sper-19162950

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-pe-urmele-golgheterului-u21-din-liga-2-daniel-paraschiv-s-a-consultat-cu-aradenii-de-la-viitorul-pandurii-19162857

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-viitorul-pandurii-in-pericol-sa-piarda-patru-fotbalisti-importati-au-refuzat-prelungirile-contractelor-scadente-in-vara-lui-2021-un-jucator-deja-in-atentia-mai-multor-cluburi-din-liga-1-19162823

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2020, 16:38 Liga 2
Pe aceeași temă