Pas înainte în carieră pentru Mihai Ianovschi, după despărțirea de CSM Slatina. A fost numit antrenor principal în Liga 1, la Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 30 Dec. 2020, 17:36 Liga 2

Mihai Ianovschi s-a despărțit în urmă cu o lună, la sfârșitul lui noiembrie 2020, de CSM Slatina, dar acum și-a găsit o nouă echipă. Antrenorul de 45 de ani va pregăti o formație din Liga 1, pe Campionii FC Argeș.

Ianovschi jr. are de gestionat o situație foarte dificilă la gruparea din Pitești, care e pe ultimul loc în Liga 1, 16, cu doar 11 puncte acumulate în 15 partide.

Mihai Ianovschi va pregăti Campionii FC Argeș alături de Andrei Prepeliță 

Campionii FC Argeș l-a prezentat în funcția de ”principal” pe Mihai Ianovschi, miercuri, 30 decembrie 2020.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, a fost anunțat și noul manager al clubului, fostul mare fotbalist Jean Vlădoiu (52 de ani).

Ianovschi va colabora cu Andrei Prepeliță, care s-a retras din cariera de fotbalist și se pregătește să devină antrenor.

”Jean Vlădoiu, manager general, Mihăiță Ianovschi, antrenor principal

Începând de miercuri, FC Argeș are o nouă conducere administrativă și un nou staff tehnic. Fostul mare fotbalist alb-violet, Jean Vlădoiu, a fost numit în funcția de manager general al grupării din Trivale, iar Mihaiță Ianovschi în funcția de antrenor principal al echipei.

Prezentarea celor doi și semnarea contractelor a avut loc astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al echipei alb-violete. Cei doi oficiali ai clubului nostru au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, urmând ca în sezonul viitor să se creeze un lot competitiv cu care să se atace intrarea în play-off. Ianovschi va face echipă cu Andrei Prepelită, care a renunțat la cariera de jucător pentru cea de antrenor.

Se evaluează lotul și se pregătesc transferuri

În următoarele zile se va face o evaluare a lotului, urmând să se renunțe la jucătorii care nu au dat satisfacție în prima parte a sezonului. Jean Vlădoiu se va ocupa strict de partea sportivă, având mână liberă la transferuri, fiind răzpunzător și pentru rezultatele echipei de acum încolo. Noul manager general al clubului nostru își dorește 5-6 transferuri care să crească valoarea echipei. FC Argeș a terminat turul campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, acumulate în 15 etape, iar returul se anunță unul de foc pentru alb-violeți. Primul meci oficial din returul campionatului pentru piteșteni este programat pe 14 ianuarie, FC Argeș urmând să întâlnească în deplasare, pe FC Botoșani, în runda cu numărul 16 din Casa Liga 1”, se arată în comunicatul emis de Fotbal Club Argeș Pitești, cu privire la numirea lui Mihai Ianovschi ca antrenor.

Ianovschi a promovat CSM Slatina în Liga 2 

Mihai Ianovschi a pregătit-o pe CSM Slatina în perioada iulie 2019 – noiembrie 2020. A preluat echipa când se afla în Liga 3 și a reușit să o promoveze în Liga 2, la finalul sezonului trecut, în vară.A fost demis după un eșec cu ultima clasată, Pandurii.

După 13 etape desfășurate în acest sezon cu Mihai Ianovschi antrenor, CSM Slatina ocupa locul 17 din 21 în clasamentul Ligii 2, cu 13 puncte acumulate în 12 meciuri, dintre care trei la ”masa verde”, după ce nu s-a prezentat la restanța cu Unirea Slobozia.

În ultimele două meciuri din 2020, CSM Slatina a fost condusă de interimarul Mircea Voicu. Echipa a obținut trei puncte dintr-un total de șase și a încheiat anul pe locul 16, cu 16 puncte.

Foto: Gabriel Neacșu / Fotbal Club Argeș Pitești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-programat-deja-cantonamentul-si-trei-meciuri-amicale-pentru-2021-dinu-todoran-isi-va-testa-jucatorii-cu-doua-echipe-din-liga-2-si-una-din-liga-3-19162616

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-elibereaza-mijlocul-dupa-george-florescu-a-renuntat-si-la-bogdan-barbu-19163299

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-turris-oltul-in-pericol-sa-piarda-doi-fotbalisti-razvan-matis-si-florian-haita-au-fost-rechemati-la-pregatiri-de-viitorul-constanta-19163301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-fatal-csm-slatina-si-antrenorul-mihai-ianovschi-au-reziliat-contractul-am-considerat-impreuna-cu-clubul-ca-este-nevoie-de-o-schimbare-19159162

Andrei PASCU 30 Dec. 2020, 17:36 Liga 2
Pe aceeași temă